[#301] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@pampers, post #300

A gdzie sie patrzy ten nr ?
Jeśli w MorphOS to sprawdzę jutro bo Miniaka z Morphem trzymam w pracy...

[#302] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MaveRick, post #301

masz dużo wolnego czasu w pracy czy mało wolnego miejsca w domu?
[#303] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@quaint, post #302

Raczej to pierwsze :D

A gdzie szukac ten nr ?

W rachunku jak i w linku do planosci znalazlem:
Invoice ID: 736

Ostatnia modyfikacja: 05.01.2010 14:53:26
[#304] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MaveRick, post #303

Powinien być w linku płatności paypal który dostajesz w mailu albo sprawdź konto paypal czy w szczegółach płatności nie ma jakiegoś numerku.

[#305] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@pampers, post #304

Piszę tego posta aby temat trafił do "ramki" na stronie głównej. MDW szukał więc pomagam mu odnaleźć

[#306] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@Logan, post #305

Bardzo dziękuję za pomoc. Normalnie jakiś niepełnosprytny jestem ostatnio. :)

Teraz mogę poszukać kogoś kto ma Maca Mini z VRAM 32MB celem wykorzystania go do sprawdzenia czy coś na tym sprzęcie działa. Kogo by tu ustrzelić... kto się może nudzić... ;)
Może jak w szkole: Są jacyś ochotnicy? Sprawa nie jest duża. Chciałbym żeby ktoś na takiej maszynie uruchomił pewną pierdołę (którą podesłałbym w najbliższych dniach) i zobaczył czy i jak działa.

Ostatnia modyfikacja: 13.05.2010 12:11:51
[#307] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #306

ok, ja mam maka mini, zglaszam się

[#308] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #306

ja tez pomoge OK

[#309] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@rzookol, post #307

rzookol:
Super, dzięki! Wobec tego w najbliższych dniach się skontaktuję i napiszę o szczegółach. Nie będzie nic strasznego. Po prostu chciałbym wiedzieć czy i jak to działa na MacuMini. Zależy mi żeby to było 32 MB VRAM ale takiego chyba masz, bo z 64 MB dosyć ciężko trafić. Dzisiaj na pewno tego jeszcze nie podeślę, bo coś muszę jeszcze skończyć. Ale do końca tygodnia (z weekendem włącznie liczę) na pewno już się wyrobię. Raz jeszcze dziękuję i obiecuję, że nie będzie z tym dużo roboty. :)

cactoos:
Bardzo dziękuję za ofertę. Doceniam chęć pomocy. Ale nie ma potrzeby zawracania głowy drugiej osobie. To i tak za kilka dni pójdzie w świat (jeżeli nie będzie bugów i przejdzie teksty na konfigach, których nie używam na codzień, czyli: Efice, MacuMini i MOSie 1.4.5.

Ostatnia modyfikacja: 13.05.2010 12:47:43
[#310] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #309

ok, to poczekam - mam 32mb vram i 1.42 ghz

[#311] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #306

Też mam maca mini :)

Benedykt Dziubałtowski

[#312] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #309

nie ma problemu MDW. co to za soft btw ? :D

[#313] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@cactoos, post #312

A co ja mogę innego robić niż grę (teraz akurat chodzi o to biedne "Fortis")? Cienki w tym jestem ale lubię to robić więc mimo wielu przeciwności robię...

[#314] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #313

Witam,

Jakby coś to również mogę pomóc, mam maca mini 1.33 z 32MB vramu. Tak w ogole to ostatnio przeglądałem paubase żeby zobaczyć jak się mają wrocławscy amigowcy i czy w ogóle jacyś są i okazało się, że jesteśmy sąsiadami:) - jeśli oczywiście dane są aktualne. Ja mieszkam na żniwnej na wojszycach czyli 2 ulice dalej:)

pozdrawiam!

[#315] Re: Lista użytkowników MORPHOS-a w Polsce

@MDW, post #313

Może by tak założyć osobny wątek? Bo ten nie pasuje do tematu :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem