kategoria: Mac mini
[#1] Przygotowania miniaka
Witam

Przygotowuję mojego miniaka do przyjęcia mosa. Kiedy to nastąpi, nie wiem. Chcę być jednak pewien że będzie w pełni przygotowany na ten wielki dzień. W związku z tym mam dwa pytania:

1. Jakiej wielkości maksymalny dysk można wstawić do miniaka. Interfejs który obsługuje to Ultra Ata. Czyli to nie to samo co sata z tego co mój mały móżdżek jest w stanie zrozumieć? Jeżeli nie, to jakie dyski są największe? Czy będę w stanie wrzucić w miniaka dysk 500gb ?

2. Zdaję sobie sprawę że to pytanie trochę nie na miejscu (może) ale czy mos na miniaka ma zamiar obsłużyć airporta czy lepiej żebym przygotował sobie odpowiedni kabel na długość mojego pokoju do routera :)

EDIT: Zapomniałem o najważniejszym. Wielki szacunek dla MOSTeamu za ich pracę.

Ostatnia modyfikacja: 08.08.2009 00:18:28
[#2] Re: Przygotowania miniaka

@pampers, post #1

Ad.1 W miniaku są dyski 2,5 cala i z tym interfejsem największy dysk to chyba 320GB.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem