[#1] mod 2 mp3
Chcialbym na mosie przerobic mod na mp3, macie jakies pomysly?

[#2] Re: mod 2 mp3

@sordan, post #1

ps3mrec (jest na aminecie) konwercisz na sampla i lame na mp3

[#3] Re: mod 2 mp3

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Ja bym polecił UADE (np. stąd).

[#4] Re: mod 2 mp3

@Grzegorz Kraszewski, post #3

Dzieki za odpowiedz. Osobiscie przypadla mi wersja pierwsza. Przypisalem PS3Mreca i Lame do Dopusowych buttonow i ladnie smigaja obydwa programy. Na Pegu2 czas konwersji moda na aiff to kwestia sekundy, a z aiff na mp3 okolo 40 sekund w zaleznosci od dlugosci sampla, wiec nie jest najgorzej no i przede wszystkim te mody bardzo ladnie brzmia jako mp3

[#5] Re: mod 2 mp3

@sordan, post #1

A ja to robię DigiBoosterem i przepuszczam przez AHI jako FileSave.

[#6] Re: mod 2 mp3

@mailman, post #5

rownie dobrze mozna zrobic to Hippoplayerem przez AHI jak podales wyzej

[#7] Re: mod 2 mp3

@mailman, post #5

Odpowiadanie na wątek sprzed dwóch lat zawsze spoko! OK

[#8] Re: mod 2 mp3

@AceMan, post #7

Lepsze odpowiadanie na wątek sprzed dwóch lat niż rozpoczynanie nowego i pytanie o to samo OK

Hint: sprawdź historię postów z wczoraj.

[#9] Re: mod 2 mp3

@sordan, post #4

"no i przede wszystkim te mody bardzo ladnie brzmia jako mp3"

A co też takiego się dzieje w trakcie tej konwersji że mody brzmią lepiej?...
Umieram z ciekawości.

Szkoda tylko, że to post sprzed dwóch lat ;)

[#10] Re: mod 2 mp3

@Jazzcat, post #9

Czy słowo ładnie == lepiej?

[#11] Re: mod 2 mp3

@grxmrx, post #10

"Czy słowo ładnie == lepiej?"

Tak to odebrałem. Zrozumiałem to w ten sposób, że autor posta usłyszał jakąś różnicę między modami sauté a wersjami mp3. W przeciwnym razie po co by zaznaczał, że "mody bardzo ładnie brzmią"? Ładnie, bo w mp3? Natomiast gdyby chodziło mu po prostu o to, że nie ma żadnych przekłamań przy konwersji sformułowałby to chyba inaczej... Ale dobra, jak zajrzy to sam odpowie. Lubię precyzję wypowiedzi, dlatego się czepiam.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem