[#1] Instrukcja do Pega
Moze ktos podeslac mi skana instrukcji do Pega (albo link, choc szukalem i nie moge znalesc;/)? Wlasnie przyszedl poczta, chcialem podlaczyc, ale nie wiem gdzie wetknac te wszystkie kabelki od power i ledow...

[#2] Re: Instrukcja do Pega

@Mat, post #1

Polecam serię PegasosBook

http://morphos.lukysoft.cz/en/vypis.php?kat=15

[#3] Re: Instrukcja do Pega

@Mat, post #1

jeszcze to polecam:
http://www.morphos-news.de/beta2help/qstart_pl.html

[#4] Re: Instrukcja do Pega

@Mat, post #1

Ja mam oryginalną instrukcję, jakby co pisz na priv. Chociaż zdaje się, że to samo (i więcej) znajdziesz w Pegasos book.
Aha, którego Pega masz? Jedynkę czy dwójkę? I gdzie kupiłeś?

Ostatnia modyfikacja: 29.11.2009 14:11:01
[#5] Re: Instrukcja do Pega

@wali7, post #4

Juz sobie poradzilem dzieki pegasos book:) Pega 1/600 kupilem na allegro. Niesety wersja z ta pierwsza wersja mostka (jakies zauwazalne roznice?). Chcialem napisac tego posta juz z pod Pega, ale mam problem. Jak klikam "odpowiedz na te wiadomosc", to zamiast otwierzyc sie okienko z miejscem do pisania, otwiera sie dany post. Tak sie dzieje pod OWB (1.5 to najwyzsza wersja pod MOSa?), i ibrowse. Ogolnie w systemie panuje dosc duzy balagan i troche potrwa zanim posprzatam i ogolnie poznam co do czego jest;)
Szkoda tylko, ze akurat nie mam klawiatury na ps/2, bo bym sie pobawil MOSem 2.x, a tak, majac podlaczona klawiature usb, niestey nie moge wybierac w boot menu. No trudno, kupie w poniedzialek (czy moze przyjsciowka starczy?).

[#6] Re: Instrukcja do Pega

@Mat, post #5

Jeżeli klawiatura jest "dualna" (USB+PS/2) - a większość jest, to wystarczy prosta przelotka zmieniająca wtyczkę z USB na PS/2.

[#7] Re: Instrukcja do Pega

@Mat, post #5

Haha, juz wiem czemu nie moglem pisac postow:D Z tego calego podniecenia zapomnialem sie zalogowac Kupilem dzis przejsciowke...i oczywscie okazalo sie, ze moja multimedialna klawiaturka logitech za 40 zl nie jest dualna...!;/ Ale juz mam inna i wreszcier moglem wybrac system z boot meni - jestem zachwycony Mosem 2.2:)

[#8] Re: Instrukcja do Pega

@Mat, post #7

to pora zrobic update na MorphOS 2.4 ;)

[#9] Re: Instrukcja do Pega

@Drako^lM, post #8

Niedlugo pewnie zrobie...No i zbierac kaske na rejestracje trzeba zaczac;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem