[#1] FryingPan 1.3.2 DVD+R
Ogólem chcialbym wypalic DVD "w locie". Zaczalem od wersji FryingPan 1.3.2 bez debug'u z plytami DVD+R.

W zwiazku z tym, ze koncza mi sie juz plytki w wyniku nieudanych prób postanowilem przedstawic mój problem na forum.

Na chwile obecna nie mam pewnosci czy problem tkwi w tym, ze cos zle robie, czy w niekompatybilnosci mojej nagrywarki z FP ew. plyt. Jakkolwiek proces wypalania pozornie konczy sie sukcesem, odczytywanie i kopiowanie z plyty na dysk równiez to jednak zawartosc plików na plycie po wypaleniu nie jest adekwatna do oryginalnych. Konkretnie nie zgadza sie MD5SUM i Filetype, rozmiar plików dla odmiany zgadza sie.

Wszelkie sugestie mile widziane.
[#2] Re: FryingPan 1.3.2 DVD+R

@ede, post #1

ja mam jedna..

zarejestruj lub zmien program :). przykro mi, ale fryingpan nie jest freeware.

pozdrowki,
t.

[#3] Re: FryingPan 1.3.2 DVD+R

@Error, post #2

Czyli to normalny objaw i z kluczem bedzie wszystko ok ?
[#4] Re: FryingPan 1.3.2 DVD+R

@Error, post #2

A mam takie czysto teoretyczne pytanie jest możliwość na FP nagrywania dysków blueray (oczywiście na odpowiedniej nagrywarce). Czy to inny sposób zapisu płyt jest?

[#5] Re: FryingPan 1.3.2 DVD+R

@ede, post #3

Na pewno będzie dobrze u mnie FP jest podstawowym programem do nagrywania DVD a nagrywam sporo.

[#6] Re: FryingPan 1.3.2 DVD+R

@ede, post #3

To ty nie masz klucza do programu? Kolego próbuje tu piracić ? :)

[#7] Re: FryingPan 1.3.2 DVD+R

@ede, post #3

Wersja niezarejestrowana pozwala na wygenerowanie pliku iso. I to działa (sprawdzone empirycznie). Klucz jest potrzebny gdy chcesz nagrać bezpośrenio na Amidze/Pegazie (i to też sprawdzone empirycznie).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem