[#1] skąd Mos 1.4?
Skąd można ściągnąć MorphOsa 1.4.5? Potrzebuję zainstalować go od nowa, a nie mam z czego...;/

[#2] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #1

ale na czym ?

[#3] Re: skąd Mos 1.4?

@rzookol, post #2

Na Pegu.

[#4] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #3

podczas rejestracji na stronie dostales linka do ftp, tam to powinno siedziec, masz tego linka i namiary na log/pass?

[#5] Re: skąd Mos 1.4?

@rzookol, post #4

Nie rejestrowalem sie, od niedawna mam Pega i uzywam glownie Mosa2.4, ale zaczelo mnie ostro wkurzac to ograniczenie demo (a nie bede na razie rejestrowac, bo chce kupic Pega 2, albo poczekam na wersje na jakiegos mocniejszego maka i wtedy kupie pelna wersje), wiec postanowilem pouzywac starego Mosa. Na stronie http://www.morphos.de nie widze nigdzie rejestracji...

[#6] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #5

Rejestracja oraz wspieranie MorphOSa 1.x zostały zakończone.
[#7] Re: skąd Mos 1.4?

@Jacek Piszczek, post #6

No wiec wlasnie... To skad mozna legalnie go zdobyc?

[#8] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #7

I tak jest free , wiec moze z torrenta ?:)

[#9] Re: skąd Mos 1.4?

@Hellena, post #8

No nie wiem, jest jeden peer i zero seedow wiec moze za dwa lata sie sciagnie:D

[#10] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #7

Nie można się zarejestrować -> nie można pobrać. To, że był za darmo nie oznacza, że torrenty są legalne.
[#11] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #9

Wiec to i tak bedzie nielegalne, nie masz wyjscia, musisz chyba kupic jednak :)

[#12] Re: skąd Mos 1.4?

@Jacek Piszczek, post #10

Czyli nie mozliwosci zainstalowania Mosa 1.4, jesli sie nie zarejstrowalem kiedy bylo to mozliwe? No coz, pozostaje mi dlubanina w tym, ktorego zainstalowal poprzedni wlasciciel Pega, chociaz ciezko to widze, tak tam namieszane jest;/

[#13] Re: skąd Mos 1.4?

@Mat, post #12

sciagnij wersje dla klasykow i przegraj pliki recznie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem