Na liście urządzeń kompatybilnych z MorphOS znalazłem informację, że obsługiwane sa wszystkie urządzenia Palm PDA (w zakresie synchronizacji).
Jakim programem mogę zsynchronizować mojego palmtopa?
Don't know about the TX, but with my T3 a backup is possible. I have just looked into that mentioned AminetFile, its just the modified library, but indeed it doesn't give you the whole picture.
In Trident you find under Classes the palmpda.class. Try Configure and you will see the requester for a command. This command is just a arexx-script, which will be launched in the event of a hotsync. Output goes to the Shell console window, also configured here.
Just read the description of palmpda.class in your Poseidon-E.guide, here you find also a sample arexx-script.
ale nie bardzo wiem o co chodzi... Mógłby ktoś mi jakoś pomóc? Co mam wpisać? czy mam coś ściagnąć?
Próbowałem z programem PalmGUI ale jakoś nie widzi mojego T3
VICTORIA!!!! :)
Okazało się, że potrzebne jest jeszcze oprogramowanie PdaLinkPoseidon z Aminetu. Mój Tungsten T3 pięknie synchronizuje się pod MorphOS-em. Nie spodziewałem się :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.