[#1] OWB 1.7 i Google Docs
Czy próbował ktoś z Was zaimportować jakikolwiek dokument do Google Docs korzystając z najnowszej MOS-owej przegladarki? Wczoraj miałem taką potrzebę i skończyło się na odpaleniu peceta :(
Gadżet służący do wyboru pliku na dysku lokalnym nie działa u mnie. Myslałem, że coś Google zmieniło i dziś sprawdziłem jak to działa na arosowej OWB - i jest wszystko OK. Proszę sprawdźcie u siebie. Może nie mam jakiegoś komponentu systemu? Jeśli problem sie potwierdzi moze warto powiadomić Faba??

[#2] Re: OWB 1.7 i Google Docs

@FOrest, post #1

Wywal plugin swfdec.

[#3] Re: OWB 1.7 i Google Docs

@FOrest, post #1

A masz włączony "ekperymentalny system ciasteczek" (czy jakoś podobnie)?
Jeśli nie, to włącz. U mnie pod Mosowym OWB 1.6 (i 1.5) zapisywanie w Google Docs działa (sprawdzałem).
A plugin do flasha nie ma tu nic do rzeczy (mam go przez cały czas i nie zauważyłem jakieś zmniejsoznej stabilności OWB).

Ostatnia modyfikacja: 22.03.2010 10:28:44
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem