[#1] Edytor ID3Tag
Bardzo długo do edycju TAGów używałem MP3TagEditora autorstwa Michała Rybińskiego. Niestety pod MorphOS 2.x program mi się zawiesza przy próbie skopiowania TAGów v1 do v2 i vice-versa. Niestety raczej nie ma możliwości kontaktu z autorem, więc chyba czas poszukać czegoś innego.

Znalazłem więc ID3TAG_libGUI, ale wymaga on do w pełni wykorzystania wszystkich funkcji Reaction (na ClassAct pewne funkcje są niedostępne).

Mam więc pytanie. Z czego wy korzystacie i co byście mi mogli polecić do wygodnej edycji ID3TAG v1 i v2?

Ostatnia modyfikacja: 09.04.2010 00:07:16
[#2] Re: Edytor ID3Tag

@Solo Kazuki, post #1

Waść raczysz chyba sobie żartować. To ktoś poza nami w jakikolwiek sposób usiłuje porządkować czy zmieniać ten bałagan danych, które w ten czy inny sposób zdobywa?

Ostatnia modyfikacja: 09.04.2010 03:38:18
[#3] Re: Edytor ID3Tag

@Solo Kazuki, post #1

Niestety raczej nie ma możliwości kontaktu z autorem

Okolo dwoch (moze wiecej) lat temu, na PPA, zostalismy poinformowani ze Michal Rybiński nie zyje.
...

Z czego wy korzystacie i co byście mi mogli polecić do wygodnej edycji ID3TAG v1 i v2?

No wlasnie MP3TagEditora Michala Rybińskiego, poniewaz niczego innego nie ma. Chyba nie bedzie wyjscia jak odpalic UAE.

Ostatnia modyfikacja: 09.04.2010 04:15:40
[#4] Re: Edytor ID3Tag

@Solo Kazuki, post #1

Chyba mam na jakimś backupie źródła programu. Jeśli będę miał wolną chwilę, to postaram się je odgrzebać i poprawić ewentualne problemy.
[#5] Re: Edytor ID3Tag

@Andrzej Drozd, post #3

> Michal Rybiński nie zyje.

Czytaj może ze zrozumieniem :P

Jak zwykle wyskakujesz z "rewelacjami" jak diabeł z pudełka

[#6] Re: Edytor ID3Tag

@Jacek Piszczek, post #4

Byłoby bardzo miło, gdyby ktoś kontynuował prac nad tym programem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem