[#1] record
Kiedyś, kiedy jeszcze używałem Amithlona zdarzało mi się, tak dla zabawy wysyłać maile z plikami dźwiękowymi - takie mówione listy. Używałem do tego celu AHI-record, sprawdzał się dobrze. Dwa dni temu chciałem powtórzyć czynność, ale mimo usilnych prób nic nie chce sie nagrać, poprostu wygląda to tak jakby mikrofon nie był widziany przez program. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie bede zobowiazany a może istnieje jakiś inny program pod MOSa, który się sprawdza?
I... jeszcze jedno pytanie, troche z innej dziedziny czy da się wykorzystać telefon komórkowy jako słuchawki z mikrofonem pod Bluetootha w PowerBooku?

[#2] Re: record

@Zbysiuk, post #1

miau

[#3] Re: record

@Zbysiuk, post #1

Pod MacOSem się da jeśli telefon implementuje odpowiednie klasy BT. Pod MorphOSem nie ma i raczej nie będzie BT.
[#4] Re: record

@Jacek Piszczek, post #3

.. co nie przeszkadza aby działała klawiatura BT "sparowana" pod MacOS-em ;). Myszy nie testowałem.. z powodu braku takowej.

[#5] Re: record

@Jacek Piszczek, post #3

Zobaczyłem pod MacOS, że można podłączyć różne urządzenia przez Bluetooth a ponieważ mam uszkodzone wejście mikrofonowe na karcie muzycznej dlatego pytam. Z tego co widze mój prymityw niestety nie implementuje....

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem