[#1] Instalacja MOS 2.4 Pegasos2
Właśnie instaluję demo 2.4
1.4.5 bootowałem zawsze z opcjamu ramdebug i edebugflags="logkprintf".
Czy zostawić to? Czy orzy 2.4 nadal jest to konieczne/potrzebne ?
[#2] Re: Instalacja MOS 2.4 Pegasos2

@R-Tea, post #1

tak

[#3] Re: Instalacja MOS 2.4 Pegasos2

@rzookol, post #2

Dziekuje!

Pierwszy mój koment z MorphOS-a 2.4 demo :) Ze Sputnika.
[#4] Re: Instalacja MOS 2.4 Pegasos2

@R-Tea, post #3

No i tak ma być :)

[#5] Re: Instalacja MOS 2.4 Pegasos2

@Drako^lM, post #4

A teraz dla odmiany koment z OWB :D

Przyznam że miałem trochę kłopotów z instalacją (MorphOS installation failed. Object not found.) i taki komunukat miałem kilka razy gdy kilka razy próbowałem od nowa instalacji. Ale bez obaw - to "od nowa" było robione w trakcie instalacji. Aż w końcu postanowiłem sformatować partycję gdzie miał być zainstalowany 2.4, gdyż nie wiem dlaczego, przyszło mi do głowy instalować na partycje zawierającej jeszcze 1.4.5. Quick format także zrobiłem w trakcie feralnego procesu instalacji odkrywając przypadkiem że takowy mogę wykonać. Wszędzie same pozytywne zaskoczenia! :D
[#6] Re: Instalacja MOS 2.4 Pegasos2

@R-Tea, post #5

Witamy w klubie!!! :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem