[#1] IB2.4 i inne...
Witam.
Jako, że mam problemy z owb i wejściem na urządzonka TL postanowiłem odpalić IB i jest problem powinno działać, a nie działa. Mam taki komunikat:
http://zapodaj.net/eb1db2ca8c49.jpg.html

O co chodzi z tym synoopium, czy tam kiedyś zobaczę ok lub pass zamiast fail?? Sam w końcu nie wiem o co z tym chodzi.

Gdy otwieram pewne pliki txt wyskakuje komunikat: No hexview yet for .... jak dodać i najważniejsze gdzie (jaki plik), np. multiview aby wyświetlać to i owo??

[#2] Re: IB2.4 i inne...

@11MASTEr, post #1

Odpaliłem w końcu IB2.4 - brakowało bibliotek mui - brakowało bo wywalał się skrypt instalacyjny ;/ jeden problem mniej - reszta zostaje :/

[#3] Re: IB2.4 i inne...

@11MASTEr, post #1

W Snoopium masz domyślnie ustawione aby raportował tylko zdarzenia fail. Możesz sobie zmienić w ustawieniach aby pokazywał również te udane zdarzenia.
Typy plików i akcje na nich ustawiasz w ustawieniach MIME Ambienta. Kliknij RMB na pliku który robi problemy i na górze menu kontekstowego masz typ pliku. Dodaj stosowną akcję w edytorze MIME typów.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem