[#1] OWB i viewdocsonline
Znalazłem taką fajną stronkę

viewdocsonline.com

i myślałem, że już nie będę musiał odpalać linuxa żeby looknąć na odt albo doc, ale pod OWB (1.8) ten button "Browse..." coś nie działa. Nie mam jak na windowsie sprawdzić. Powiedzcie czy tak samo?
[#2] Re: OWB i viewdocsonline

@R-Tea, post #1

R-Tea: pod łindołsem browse działa. poza tym nie lepiej google docs?

[#3] Re: OWB i viewdocsonline

@pampers, post #2

Nie wiem czemu, ale Google Docs nie łyka moich odt i pdf zrobionych pod Debianem. Po uploadzie mam komunikat IIRC "Transfer completed. Server rejected". I tyle. Muszę sprawdzić czy pod Windowsem GD łyknie mi te pliki.
[#4] Re: OWB i viewdocsonline

@R-Tea, post #3

R-Tea: prawda, też tak mam z paroma plikami które nie wiedzieć czemu google docs odrzuca. Co do tej stronki szkopuł jest taki, że ten panel jest zrobiony we flashu i podejrzewam że nasz OWBowy Flash po prostu tego nie łyka :/

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem