[#1] diody caps lock itp
dlaczego w zasadzie w mosie nie swieca sie diody na klawiaturach?
[#2] Re: diody caps lock itp

@Valwit, post #1

nie przeplywa przez nie prąd

[#3] Re: diody caps lock itp

@rzookol, post #2

Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech Smiech
Dobre!
[#4] Re: diody caps lock itp

@Valwit, post #1

Co do klawiatur USB to "wine" ponosi poseidon. Moj gowniany stos USB ktory napisalem dla AROS-a przed upublicznieniem poseidona zapal i gasil diodki na klawiaturach USB jak nalezy.

Moze wrzuce ten "ficzer" do poseidona, to i MOS-owi sie udzieli ;)

[#5] Re: diody caps lock itp

@szuler, post #4

Ciekawe, wydawało mi się, że widziałem w hid.class kod do tego... może zwalony jest po prostu ;) Może zerknę w wolnej chwili...
[#6] Re: diody caps lock itp

@szuler, post #4

w mojej dellowej sie nie swieci, sprawdzalem tez 3 czy 4 inne - nic
[#7] Re: diody caps lock itp

@Valwit, post #6

Pod AROS-em z moim stosem USB swieca. Pod AROS-em z Poseidonem nie swieca. Ergo - trzeba naprawic hid.class w poseidonie.

[#8] Re: diody caps lock itp

@Valwit, post #6

Hmm... W mojej "Apollo multimedia" normalnie świeci się CapsLock. ScrollLock i NumLock nie, ale po co komus takie cudactwa? :P

[#9] Re: diody caps lock itp

@recedent, post #8

pytanie czy zapala je sama klawiatura czy komp. a po co? chocby zebym wiedzial ktora klawiatura na biurku dziala :)
[#10] Re: diody caps lock itp

@Valwit, post #1

W mojej applowskiej A1242 świeci się dioda...

[#11] Re: diody caps lock itp

@MaveRick, post #10

W mojej G-CUBE też się świeci caps-lock :)

[#12] Re: diody caps lock itp

@kjb, post #11

W mojej klawiaturze Manta MM933 dioda capslock reaguje na wciskanie klawisza poprawnie. Dwie pozostałe świecą po włączeniu komputera, a potem można je zgasić capslockiem.

[#13] Re: diody caps lock itp

@G. Kraszewski, post #12

no to ciekawe. dellowa mi sie nie swieci. da sie to jakos debugnac?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem