[#1] fotki z PowerDev Meeting #8
http://www.geit.de/eng_geitmeeting24092010.html

A co było pokazane można poczytać na stronie ....

Ostatnia modyfikacja: 27.09.2010 20:30:52
[#2] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Drako^lM, post #1

Pegaz2 + MOS odtwarzający filmy 3D na trójwymiarowym ekranie? WOW!

[#3] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Drako^lM, post #1

Nowe panele ambienta, powermaki, powerbooki itp itd. oj dzieje się w naszym struclowym podwórku dzieje się:)

[#4] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Drako^lM, post #1

Give me MOS 2.6, NOW!
[#5] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@madman15, post #4

A masz go na co zainstalowac? ;)
[#6] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Phibrizzo, post #5

No kupil PowerMac-a ;)

[#7] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Phibrizzo, post #5

No właśnie prawie mam. Znaczy nabędę kompatybilną kartę graficzną to będę miał :)
[#8] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@madman15, post #7

Mam na pchnięcie radka 9000 64mb makowa wersja ;)

[#9] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Drako^lM, post #1

kolejna porcja zdjęć i filmik w przygotowaniu ;)

[#10] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Drako^lM, post #1

Najbardziej podoba mi się przedostatnie zdjęcie, gdzie na grupowym zdjęciu osoba trzymająca tabliczkę "PowerDev" strzela focha. :P
Już lepiej by ta fotka wyglądała gdyby tę tabliczkę trzymała osoba (kobieta?) za nim.

Odnośnie samej imprezy, gdybym miał ocenić ją tylko po dołączonych zdjęciach to stwierdziłbym, że musiała być naprawdę ciekawa ze względu na dużą różnorodność sprzętu.

[#11] Re: fotki z PowerDev Meeting #8

@Leon, post #10

Na MZ moza poczytac cos wiecej o nowych panelach http://www.morphzone.org/modules/news/article.php?storyid=1803

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem