[#1]
Mac mini i płyta z MacOSX
Witam,
Przed chwilką kupiłem na allegro Maca Mini G4 z 64 vram a obecnie jestem posiadaczem wersji z 32vramu. Wreszcie i mnie się udało upolować wersje z większą ilością vramu:) ! Ze względu na sposób rejestracji MorphOSa odkąd kupiłem pierwszego maka (z 32vram) cały czas się "motałem" - kupować licencje czy nie, i tak do dzisiaj jadę na wersji 30 minutowej.. Po prostu szkoda mi było rejestrować MorphOSa na wersji z mniejszą ilością pamięci graficznej - a nuż trafi się lepsza wersja. No i się trafiła:)
Tak więc tego z mniejszą ilością vramu muszę sprzedać tylko jest jeden problem: nie mam płyty z systemem MacOSX - kupiłem swojego pierwszego maka na pamiętnej aukcji firmy screen network która wyprzedawała swoje maki tylko że bez płyt z systemem. System był tylko na dysku i jak tylko mini do mnie dotarł od razu instalowałem MorphOSa nie bacząc na system apple.
Pytanie: czy ktoś może mi doradzić jakieś pewne źródło z systemem apple na tego maczka? A może ktoś z Wrocławia ma płytę z MacOSX i mógłby pomóc?
A może ktoś z Wrocławia chciałby kupić mini z 32vramu? Tanio:)