[#1] Konwerter pdf
Czy istnieje jakiś uniwersalny "narządź" do konwersji formatów do oraz z pdf?
Przetrzepałem aminet i nie zauważyłem czegos takiego. Grafikę do pdfa można skonwertować przy pomocy Scandla, wyciąć grafikę z pdfa też się da. konwertery z worda są obecne. Ale przy konieczności "masowej" zabawy w konwersję z i do pdfa nie ma takiej możliwości. Czy się mylę?
Może ktoś się skusi na stworzenie takiego czegoś?

[#2] Re: Konwerter pdf

@Pero, post #1

A co chcesz konkretnie konwertować i do jakiego formatu?

[#3] Re: Konwerter pdf

@mailman, post #2

Nie chodzi mi w tej chwili o konkretny przykład. Dzisiaj skanowałem troszkę dokumentów. W tym przypadku sprawa prosta - skan i zapis do pdfa. Scandal świetnie sobie radzi. Ale gotowe pliki np tekstowe? Tak mi się "rzuciło" w oczy, że brak nam takiego programu uniwersalnego do konwersji plików. Jest dużo singli - może jakieś tylko uniwersalne gui do nich by wystarczyło? Praktycznie wszystkie są pod CLI.

Ostatnia modyfikacja: 13.03.2011 22:44:11
[#4] Re: Konwerter pdf

@Pero, post #3

http://aminet.net/text/misc/Txt2Pdf_gui.lha

[#5] Re: Konwerter pdf

@mailman, post #4

A zna ktoś coś czym dałoby się skutecznie przekonwertować pdf do jakiejś grafiki? Jak do tej pory używałem ghostscript, ale ten coraz częściej sobie nie radzi i po przekonwertowaniu nowszych pdfów wyświetlka pierdoły...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem