[#8]
Re: Sterownik do kart dźwiękowych firmy M-Audio
@AmiChris,
post #7
kurcze Tarnak, znów trafiles do amiga dementi, gratuluje !!
ja zawsze tam chcialem trafic ale mi sie nigdy nie udało - jeszcze bede próbować może sie kiedyś uda :(
nawet napisalem post na forum ppa sugerujacy, że można zgrywać pliki z OS4 jak sie ma wczesniejsze wersje i nic, sam nie wiem co mam jeszcze wymyśleć, chyba jutro poświece cały dzień bo to mi spokoju nie daje...
wogóle jest to wszystko smutne bo mi konto na execu skasowali bez powodu, nawet o amidze komentować nie mogę, oni są jacyś dziwni chyba i ta ich amigaONE, co to jest? szukalem, patrzylem na internecie pisze ze nieprodukowana, dziwni ludzie dla spectrumowców to zadna różnica czy ktos ma oryginał czy klona, klony takie jak pentagon są jeszcze bardziej wartościowe niż oryginał
a ten cały exec jakiś dziwny, ilu ich tam właściewie jest? pięcioro czy jeszcze mniej, pewnie mniej bo po tym jak wyrzucą wszystkich innych to będą sami siebie wyrzucać tak im to w krew wejdzie
kończe bo późno już, poczekam jeszcze, może mi kiedyś tam konto odblokują, mam specjalnie na tę okazję amigę 1200 z ppc naszykowaną żeby na execu posty pisać jako amigowiec ale czy dadzą mi szanse ??