[#1] MMKey
Czy ktoś używa MMKeyboard na PowerB? Jesli tak to jaką klawiature należy ustwić w prefsach programu? Nie chce mi to wystartować a chetnie podłożyłbym kilka klawiszy pod odpowiednie funkcje lub aplikacje. Dodam tylko, ze u mnie, pod PM dziala poprawnie.
I jeszcze pytanie o oryginalna aplowska klawiaturę - działa z MMK?
[#2] Re: MMKey

@Zbysiuk, post #1

U mnie jest Standard - Win Keyboard + Direct X Keys, działa ok. Nie zmieniałem tych ustawień od czasów Pegasosa 2 chyba.

Ostatnia aktualizacja: 13.07.2012 21:45:42 przez Korni
[#3] Re: MMKey

@Korni, post #2

O.. i teraz zaskoczło, ciekawe? Wielkie dzieki. Normalnie uzywalem 'Win Keyboard USB'. W przypadku 'Win Keybord + Derect X Keys' wyswietlaja sie nazwy klawiszy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem