[#1] torrent, ktos widzial, ktos wie?
Czy jest jakis przyzwoity ssacz torrentow dzialajacy pod mosem?
[#2] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #1

Jest, MLDonkey.
[#3] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@grxmrx, post #2

Wiem, że jest, ale mnie osobiście wkurza niemożebnie no i ten guj przeglądarkowy... Pytam czy ktoś nie słyszał o robieniu czegoś choćby tak malutkiego i prostego jak stareńki beehive?
[#4] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #3

Swego czasu Krashan pokazywał dość wczesną wersję swojego klienta Torrent. Jednakże nie wiem na jakim etapie jest ten projekt. Grzegorz, kopsnij betę - potestujemy ;)
[#5] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@waldiamiga, post #4

O totottototo:)
[#6] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #1

A może cTorrent, posiada też cTorrentGui.
Druga opcja która przychodzi mi do głowy to Transmission.
[#7] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@Sir_Lucas, post #6

Litości Sir, pytałem o coś przyzwoitego:).
[#8] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #7

No to w takim razie nadzieja tylko w Kraszanie ok, racja i jego programie.
[#9] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@Sir_Lucas, post #8

Go Kraszman, go Kraszman
[#10] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #1

Jest, nazywa się to to router AirLive GW-300NAS
[#11] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@waldiamiga, post #4

Jednakże nie wiem na jakim etapie jest ten projekt.

Na takim jak był. Umie wczytać plik *.torrent i pokazać listę plików oraz odczytać adresy trackerów. Na razie się nim nie zajmuję. Po uporaniu się dzisiaj z klasą Reggae buforującą dane, biorę się za drugi i trzeci etap bounty na morphos.pl.
[#12] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@krashan_, post #11

Czyli nie ma i nie będzie?
[#13] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #12

Czyli nie ma i nie będzie?

Nie ma i nie wiem.
[#14] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #12

Ja tam używałem jakiegoś polecenia z CLI i działało bardzo dobrze. Doświadczenia wielkiego nie mam, bo p2p omijam z zasady wielkim łukiem, ale kilka filmików z amiimprez ściągnąłem w ten sposób.
To można sobie bardzo prosto ustawić jako obsługę MIMEtypu w OWB i obsługa będzie bardzo wygodna.
[#15] Re: torrent, ktos widzial, ktos wie?

@fazior, post #12

Ktos jeszcze pracowal nad klientem torrent dla mosa na ppa... Nie wiem w jakim stadium byl/jest program. Nie bylo to podane do publicznej informacji ale cos sie dziej w tym temacie...
Pozyjemy zobaczymy. Czas pokaze ...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem