[#1] Weźcie aktualizujcie dane w bazie...
...bo wychodzi że ponad dwadzieścia osób nie zaktualizowało jeszcze MorphOSa do wersji 3.x :)

Ostatnia aktualizacja: 21.11.2012 21:06:01 przez recedent
[#2] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@recedent, post #1

to jeszcze nic, mailman ma morphosa 1.x na efice !!!!!!111111jedenascie
[#3] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@recedent, post #1

No ja się nawet dodałem do bazy :P
[#4] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@Drako^BB, post #3

Widziałem Cię- ja też dołożyłem jedną z moich amig!
[#5] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@michal_zukowski, post #2

ZTCW to mailman nie używa Efiki pod MOSem, a 1.x używa na swojej A1200. Ale celna uwaga, powinien poprawić te dane.

Ostatnia aktualizacja: 21.11.2012 21:35:51 przez recedent
[#6] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@recedent, post #1

Kolejna ciekawostka to trzech osobników używających OS 1.0, jeden na minimigu, jeden na WinUAE i jeden na A1200. Mam wrażenie że jakby ktoś dopisał tam windowsa 3.0 to też kilku użytkowników by się znalazło.
Są też systemy 2.0 i 2.0x o ile ten drugi był na kilku komputerach to 2.0 należy chyba utożsamiać z kickiem wgrywanym z dyskietki czy HD w pierwszych A3000, a przyznaje się do niego posiadacz A1200 z 060, on zresztą przyznaje się do dziesięciu używanych systemów, nawet do 1.0.
Może dla porządku zamiast OS podawać używane WB i Kickstart bo na razie chyba nie do końca wiadomo co to jest ten OS ?

Pozdrawiam
[#7] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@recedent, post #1

Zaktualizowałem .
[#8] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@recedent, post #1

Dodałem mojego PB ale niestety G5tki nie mogę dodać, bo nie ma na liście procesorów G5 :P
[#9] Re: Weźcie aktualizujcie dane w bazie...

@recedent, post #1

Ja dodałem swój sprzęcik :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem