[#1] USB PCI dla Power Maka
Czy ktoś używa? Na Allegro jest tego od cholery - zarówno na chipsecie VIA jak i NEC. Z którymi jest mniejszy problem? A może ktoś ma jakiś konkretny model i może polecić?
[#2] Re: USB PCI dla Power Maka

@_arti, post #1

Pod Pegasosem zdecydowanie lepiej sprawowały się karty z chipem NEC. Ja używałem tej karty http://www.ppa.pl/graffiti/obrazek/1103/karta-usb-2.0-nec-dla-pega
[#3] Re: USB PCI dla Power Maka

@_arti, post #1

jak masz powermaca FW800 na usb2.0 jest na plycie, w innych wypadkach nec
[#4] Re: USB PCI dla Power Maka

@michal_zukowski, post #3

Nec i Opti działają. Tylko pod MorphOSem chyba tylko NEC.
[#5] Re: USB PCI dla Power Maka

@sand, post #4

Dobra, to biorę NECa OK
[#6] Re: USB PCI dla Power Maka

@_arti, post #5

Tylko uważaj, ja ostatnio dorwałem (hi Pampers:D ) kartę usb 2.0 na NECu i nie działa zbyt dobrze z Pegasosem 2 :( Może pod Makiem będzie ok, nie wiem. Jedyne co działa dobrze na niej to klawiatura i myszka, hehe.
Pochwal się którą wybrałeś.
[#7] Re: USB PCI dla Power Maka

@_arti, post #5

Jak już kupisz kontroler, to powiedz jaki i jak działa . Ja kupiłem kontroler na NEC-u i działa średnio, tzn. w zależności od humoru faz księżyca itd albo jest bezproblemowy, albo robi jaja ;)
[#8] Re: USB PCI dla Power Maka

@deez, post #6

Małe sprostowanie: otóż zanim doszło do transakcji z Pampersem uzgodniliśmy, że w razie czego będę mógł odesłać kartę... co też niebawem zapewne nastąpi.

Ostatnia aktualizacja: 05.02.2013 15:25:19 przez deez
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem