Wątek zamknięty
[#1] Macmini 64 MB VRAM sprzedaż
Piszę o sprzedaży mojego miniaka tu, gdyż jest sporo zainteresowanych osób. Nie chcę dawać na Allegro, chcę aby ktoś używał na tym MOSa, zresztą w cenie jest również klucz Morphosa. Ale nie mogę podać ostatecznej ceny (co jest niezgodne z regulaminem giełdy PPA), sporo chętnych, więc sprzedam temu kto da więcej.
Na razie Mac mini G4 1.5 GHz z 64 MB VRAM, 1 GB RAM, dyskiem 80 GB, sprawnym DVD, AirPortem, zainstalowany i zarejestrowany (z kluczem) MOS3.3, dodatkowo instalka OS X 10.4, to wszystko za cenę 950 zł.
Jeśli odpisze mi tylko jedna zdecydowana osoba, to w poniedziałek sprzęt jedzie do niej za tę cenę. Jeśli dwie (lub więcej).... to do zainteresowanych wyślę informację że podnosimy cenę o 50 zł. Jeśli nikt się nie zgłosi, wtedy obniżam cenę o 50 zł i rozsyłam zainteresowanym (na razie mam listę 8 osób) informację. Wtedy kupi ten, kto pierwszy odpowie.
Mam nadzieję, że redakcja PPA nie uzna tego postu za złamanie regulaminu.
Osoby które nie otrzymały ode mnie maila (lub wiadomości prywatnej PPA), a byłyby zinteresowane kupnem - proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam

Ostatnia aktualizacja: 21.09.2013 11:14:21 przez wali7
[#2] Re: Macmini 64 MB VRAM sprzedaż

@wali7, post #1

Nie chcę być złośliwy, ale od sprzedaży mamy giełdę, zaraz będzie kilkadziesiąt nowych postów, które zamiast poruszać kwestie merytoryczno-plotkarskie zamienią forum w giełdę.
Inna sprawa, że byłoby ciekawe, gdyby w dziale giełdy, do każdego przedmiotu dołożyć coś na kształt forum, tak aby zainteresowani mogli wymieniać ze sobą publicznie informacje o danym przedmiocie.
[#3] Re: Macmini 64 MB VRAM sprzedaż

@posylus, post #2

Wyjaśniłem dlaczego nie umieściłem anonsu na giełdzie. Nawet gdyby pojawiło się od czasu do czasu kilka ogłoszeń na forum, to i tak się raczej w tym nie pogubimy, nowę wątki nie pojawiają się z częstotliwością serii z działka GAU-8/A Avenger.
Samą dyskusję cenowo-merytoryczną i tak prowadzę z zainteresowanymi mailowo, oraz poprzez wiadomości prywatne PPA.

---

[Komentarz moderacji]:

[Posylus ma rację. Od ogłoszeń jest dział giełda, a od licytacji - portal Allegro. Wątek zostaje zamknięty].

Ostatnia aktualizacja: 21.09.2013 19:46:29 przez recedent
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem