[#1] Jeszcze raz youtube
Z jakiej wersji skryptów do youtube korzystacie w OWB? MI ostatnio przestały działać, tzn. film zaczyna się odtwarzać, a za chwilę pojawia się komunikat "film nie jest dostępny" lub "brak odtwarzacza flash". A jeszcze niedawno odtwarzanie normalnie działało.

Ostatnia aktualizacja: 12.10.2013 14:11:16 przez Tom3k
[#2] Re: Jeszcze raz youtube

@Tom3k, post #1

Potwierdzam. Mam dokładnie ten sam efekt. Mogę oczywiście wybrać inną rozdzielczość i obejrzeć film (po włączeniu skryptów) ale bez dżwięku niestety :( Aha i oczywiście obciążenie cpu czy to fullscreen czy okno wynosi tyle samo czyli jakieś 85%
[#3] Re: Jeszcze raz youtube

@eastone, post #2

Czyli pewnie znowu coś chłopaki z youtube zmienili. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Trzeba czekać na aktualizację skryptów z OWB.
A nie da się ściągnąć filmu na dysk?
[#4] Re: Jeszcze raz youtube

@wali7, post #3

Da się. Ale to takie passe ;)
[#5] Re: Jeszcze raz youtube

@eastone, post #2

U mnie z procesorem nic się nie dzieje, po prostu film nie odtwarza się, najwyżej sam początek. Czyli czekamy na nowe skrypty :) Tak swoją drogą, po co oni ciągle coś zmieniają?
[#6] Re: Jeszcze raz youtube

@Tom3k, post #1

Ha, reinstalacja Odyssey pomogła w przypadku obciążenia CPU. Teraz jest jakieś 50% :)

Radość była przedwczesna. Po reboocie znowu lekka czkawka i 85% :(
Kto mi powie o co kaman?

Ostatnia aktualizacja: 12.10.2013 19:11:46 przez eastone
[#7] Re: Jeszcze raz youtube

@eastone, post #6

Masz włączone html5? www.youtube.com/html5

edit---
u mnie też nie działa yt, ale jeśli tobie działa to może lecisz na flashu :)

Ostatnia aktualizacja: 14.10.2013 18:08:51 przez KJB
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem