[#1] MorphOS 3.7 zrilejsowany
[#2] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@Phibrizzo, post #1

spoko spoko maroko siedzi, pije i chrupki Jest spoko.
[#3] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@Phibrizzo, post #1

Of koz zassany i gotowy do update - wieczorem.
[#4] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@Phibrizzo, post #1

Przyspieszyli z kolejnym numerem, chyba chcą dogonić AmigaOS ;)
[#5] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@mikser, post #4

Już mogli dać 4.1pomysł Takie nie poważne to jak dla mnie szeroki uśmiech
[#6] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@Phibrizzo, post #1

Ja już jestem po aktualizacji. Jak zawsze bez problemów. Update nie powala, bo to wersja nieparzysta więc tylko poprawki błędów. Ale każda nieparzysta wersja ma (oprócz oczywistych zalet wynikających z poprawek błędów) jedną wielką zaletę - jest to początek oczekiwania na wersję z numerkiem parzystym, czyli wprowadzającą do systemu nowinki. :)
[#7] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@MDW, post #6

jest to początek oczekiwania na wersję z numerkiem parzystym, czyli wprowadzającą do systemu nowinki. :)

Dokładnie :) Ale nie wiem czy zauważyłeś, na stronie MOS Timu było info o wersji 3.9 - teraz już tego nie ma, więc ja przezorny zrobiłem shota, dziś ok. godz 13.00 gdy pobierałem najnowszego rilejsa.

[#8] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@waldiamiga, post #7

Hehe, ciekawe. :) To pewnie jakaś pomyłka... albo nie. :)
[#9] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@waldiamiga, post #7

i ja to widziałem gdzieś około 14 tej :) 3.9 :)
[#10] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@MDW, post #8

Pomyłka, przynajmniej na razie. Teraz będzie nieco dłuższa przerwa przed wersją 3.8.
[#11] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@MDW, post #8

Niestety pomyłka, po kliknieciu na sznurek otwiera nam się lista zmian wersji ... 3.1 :/
[#12] Re: MorphOS 3.7 zrilejsowany

@Krashan, post #10

Wiedzialem, wszystko sie potwierdza. Oni juz dawno napisali kolejne wersje, teraz tylko wypuszczaja kiedy im pasuje - dzialanie marketingowe. Zadaje więc pytanie; czym się to różni od strategii, tak nielubianego przez nas Microsoftu?
Chodzą słuchy, że niektórzy developerzy uzywaja 7.0 :)

Ostatnia aktualizacja: 03.08.2014 21:08:49 przez Zbysiuk
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem