mało użytkowników tego systemu, to i komentarzy jest mało
Może po prostu nie ten portal.
Na portalu o tematyce windows też zapewne nikt by nie komentował info o SDK dla MacOS.
A dlaczego jest mało to każdy wie.
Ty na pewno masz swoją - jedynie słuszną - teorię na ten temat wyjaśniającą wszystko niczym prawda objawiona.
W końcu przeinaczanie faktów to domena mosistów.
Ten post jest prostą ścieżką do flamewara. Nie idźcie tą drogą, bo nic ciekawego na niej nie znajdziecie. To jest dobra rada i ostrzeżenie jednocześnie.
Do amigowego portalu nie pasuje mos jako pseudo-system nijak nie związany z Amigą.
Więc albo to ty siejesz ferment na amigowym portalu (produkując się na portalu niezwiązanym z tematyką twojego sytemu) albo piszesz nieprawdę, że to portal amigowy.
Tak czy inaczej coś tu nie pasuje i nie jest to AmigaOS.
Więc albo to ty siejesz ferment na amigowym portalu (produkując się na portalu niezwiązanym z tematyką twojego sytemu) albo piszesz nieprawdę, że to portal amigowy.
Jako posiadacz OS4.1 FE, nie wiem o jaki system Ci chodzi. Może o MorphOSa, z którego SDK pliki w automagiczny sposób zostały użyte w SDK OS4. Wiadomo, od wielu lat OS4 zgapia od MorphOSa ale to nie powód, żebyś odmawiał mu (OS4) miejsca na tym portalu.
Tak czy inaczej coś tu nie pasuje i nie jest to AmigaOS.
sam sobie zaprzeczasz pisząc wcześniej Może po prostu nie ten portal.
Dobra, to zapytam inaczej - ilu osobom w naszym kraju przyda się to SDK? Ja zainstalowałem ale jeszcze po za hello world i kompilacji prostych rzeczy nie wyskoczyłem.
Wstyd i żal. No ale czego innego można się spodziewać po Hyperionie.
Jak skomentował to Thomas Richter, autor layers.library dla OS4:
"Funky. Well, if you ask me: I wouldn't be surprised if this specific include was contributed by one of the many unpaid external Os4 developers. Problem is - as you see here often enough - that the moral and respect for copyright is quite low."
Ostatnia aktualizacja: 05.09.2015 18:24:12 przez michal_zukowski
Fakt kradzieży tych plików jest przykry, ale pokazuje, że to MorphOS obecnie wyznacza amigowe standarty i kierunki rozwoju, a AmigaOS 4 za nimi podąża. Szkoda, że w taki sposób.
Nie, po prostu ktoś z developerów AmigaOS 4 ukradł sobie jego pracę, rozumiem, że to trochę trudne do przełknięcia, ale w taki sposób się teraz „rozwija” ten system.
Hmn, czy to czasem nie jest tak, ze soft powstały za pomocą nielicencjonowanego oprogramowania bądź zawierający nielegalny kod nie może być dysrybuuowany komercyjnie/być objętym prawem autorskim?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.