@tukinem, post #1

@snajper, post #2
Nie wiem tylko czemu on po tym nie zatrybia dopóki nie zrobię restartu.
@snajper, post #4
C:MakeDir RAM:T RAM:Clipboards RAM:ENV RAM:ENV/Sys
C:Copy >NIL: ENVARC: RAM:ENV ALL NOREQ
C:MakeDir RAM:T RAM:Clipboards
C:ENV-Handler
Assign >NIL: ENV: RAM:Env
@Ponki1986, post #5
Taką synchronizację zrobi za Ciebie Env-Handler.
Dodatkowo, jeśli masz mało pamięci RAM, to nie są do ENV zbędnie kopiowane wszystkie pliki z ENVARC.
@tukinem, post #1
.key plik/a cd >env:kat cd hd1:muzyka/delitracker_ii delitracker2 module "$kat/<plik>"
@Phibrizzo, post #10
@Phibrizzo, post #10

@AmiClassic, post #13
@AmiClassic, post #15
@tukinem, post #16
Podczas gdy ten sam plik otwarty z poziomu programu jest odtwarzany prawidłowo. Nie wiem od czego to zależne - obejrzałem ten modek w trackerze i co było w nim dziwne, to że na początku miał dwa różne eFy pod rząd. @snajper, post #17
@tukinem, post #19
EaglePlayer odczytuje wszystko. Tylko FLAKów chyba jeszcze nie ani tfmx. Ale to nie szkodzi.
Miał też być test nowo odkrytego Natami-kitku na Amidze 500, ale mi padły amigowe internety, więc z chwilowej niedyspozycji Amiga 500 nie ma kitku. @snajper, post #21
EaglePlayer odczytuje wszystko. Tylko FLAKów chyba jeszcze nie...To w końcu odczytuje wszystko czy nie? A gdzie np. OGG, WavPack, Monkey'sAudio, MPC i wielu wielu innych? Nawet amigowego ADP4 nie potrafi
...ani tfmx. Ale to nie szkodzi.Jak to nie szkodzi!? W TFMX powstało wiele świetnych amigowych tracków!
poniżej hakerski pokaz EaglePlayera...Czyli to haker Ci się włamał i przełączył obraz na windę? Bo od tego momentu już nie ma co oglądać, chociaż i przed tym było to ciężkostrawne.
... odtwarzającego mp3, parę zajebistych modułów s3m, xm, mod, dw i kiepski moduł Krashana w digiboosterze.Gdybym miał komuś polecić EaglePlayer'a i pokazać spektrum jego możliwości, to ten filmik kazałbym mu omijać z daleka, bo repertuar (w większości), jak i jego prezentacja...były ciężkostrawne.
@AmiClassic, post #20
@AmiClassic, post #24
To w końcu odczytuje wszystko czy nie? A gdzie np. OGG, WavPack, Monkey'sAudio, MPC i wielu wielu innych? Nawet amigowego ADP4 nie potrafi
Jak to nie szkodzi!? W TFMX powstało wiele świetnych amigowych tracków!

Czyli to haker Ci się włamał i przełączył obraz na windę?
Nie przygotowałeś się do tego dobrze i nie przygotowałeś tej prezentacji dobrze.
Szkoda bo mógł wyjść fajny pokaz sporych możliwości 'formatowych' EaglePlayera.
TAk naprawdę to miał być tylko pokaz fajnego kitku. To przykre, że ludzie potrafią być tak ślepi na piękno i nawet nie zwrócić uwagi na kitku, stanowiące kulminację całego spektaklu.