Zdążyłem wygoglać tyle, że najkorzystniej w rankingach 2020 w stosunku "liczba opinii gugiel"/"średnia ocena opinii gugiel" wypada serwis widoczni kom. No i ogólnie rozumim, że można zlecić audyta, żeby otrzymać wycenę kosztów pozycjonowania takiej konkretnej stronki.@snajper, post #1
Dobry wieczór Panu. Jako dyrektor naczelna i artystyczna OperaLight,chciałabym poznać przyczynę Pana zdenerwowania bądź tez niezadowolenia z zamieszczonego przez nas posta dotyczącego krótkiej relacji z jubileuszu Giełdy Papierów Wartościowych i towarzyszącego im wydarzenia w postaci koncertu. Zależy nam nam na zadowoleniu naszych odbiorców/słuchaczy. Będę wdzięczna za informację zwrotną. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam, życząc wszelkiego dobra w Nowym 2022r. Katarzyna Laskowska
@niebuszewo, post #2
W sumie gościu jest łosiem w temacie, a ta ich stronka, jak się jej bliżej przyjrzałem przy okazji pierwszego kontaktu z wordpressem, była w dużej części spartaczona. To miniony tydzień upłynął mi głównie na poprawkach, typu link ze strony niemieckiej prowadzący do polskiej, czy na jednej małymi literkami, a na pozostałych dużymi, itp. W efekcie po czterech dniach szamotania zdołałem wyjść z początkowej oceny sitecheckera 39 na 40.
Z czego dziś, będąc pełnym optymizmu, po zakasaniu rękawów i ruszeniu z werwą do pracy zrobiło się na koniec 25
To "p!erdolę, nie robię".
@snajper, post #1
@teh_KaiN, post #4
@snajper, post #5
W ostatnich dniach zdołałem podciągnąć ich stronkę z jakichś 39 do 64 na sitechecker.pro. Nadal ładuje się mułowato przez stutonowe obrazki, ale mniejsza.@snajper, post #6
@Krashan, post #9

@snajper, post #10
miejscami wygląda jakby ktoś spartaczył tą stronkę od podstawJak na to wpadłeś, Watsonie?
@Krashan, post #11