@MUFA-amigaone-pl, post #30
@KM_Ender, post #1
@AS, post #31
@MUFA-amigaone-pl, post #30
@RadziN, post #32
@KM_Ender, post #35
A wracając na odpowiednie tory, tak serio, po co Ci MOS na x86? Z Twojej perspektywy co to niby zmieni dla Ciebie i tego jak używasz MOSa? Innymi słowy czego oczekujesz?
Hmm, czego? No na ten przykład Pythona 3.x (a dokładniej PyGame), więcej portów gier z PC lata 90-2010.Poplułem monitor
@RadziN, post #32
A wracając na odpowiednie tory, tak serio, po co Ci MOS na x86? Z Twojej perspektywy co to niby zmieni dla Ciebie i tego jak używasz MOSa? Innymi słowy czego oczekujesz?
@KM_Ender, post #34
Klasykowcy, to Ci, co po dziś dzień używaja Amigi 68k i za nic w świecie nie przejdą na NG nawet jeśli nazywa się AmigaOS, bo dla nich to nie Amiga, bo tego nie wyprodukowało C= itd. Skoro tak podchodzą do tematu, to po co na nich tracić czas i kurczowo trzymać się zgodności z AmigaOS 3.x? Ci co mieli złapać bakcyla NG i wybrać system, który im odpowiada już to zrobili, a reszta bawi się w innej piaskownicy, wolno im, ich sprawa.
Na tym proponuję skończyć rozważania kogo miałem na myśli używając zwrotu klasykowcy.
Ci co mieli złapać bakcyla NG i wybrać system, który im odpowiada już to zrobili, a reszta bawi się w innej piaskownicy,
@MUFA-amigaone-pl, post #40
@michal_zukowski, post #41
@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #44
https://www.epsilonsworld.com/2016/01/my-a1222-has-arrived.html
@michal_zukowski, post #45
@michal_zukowski, post #47
@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #49
@AS, post #31
Chciałbym przypomnieć, że kiedy Amigowcy szukali czegoś nowego i mocnego, aby pracować z systemem AmigaOS, to Ci którzy odeszli, odgrażali się, że Amigę trzeba zniszczyć i zakopać.
@WojoS, post #51
@WojoS, post #54
@KM_Ender, post #55
@abcdef, post #56
@KM_Ender, post #57
with the company quoting a SPEC2006int of 8.65 per GHz
@KM_Ender, post #55
gonienie LinuksaA nie prościej go po prostu zainstalować? Bo ja już Linuksa dogoniłem i jestem zadowolony.