kategoria: MorphOS 3.x
[#1] Morphos TrzyDziewiętnacha wyszedł
No to mamy 3.19 z poprawą stabilności i bezpieczeństwa.
Kto juz po instalacji ?
2
[#2] Re: Morphos TrzyDziewiętnacha wyszedł

@Kwiatki, post #1

3.20 podobno już na x86szeroki uśmiech Byłoby fajnie.
[#3] Re: Morphos TrzyDziewiętnacha wyszedł

@Kwiatki, post #1

Ja już po. Żadnych problemów, szybko, wygodnie, niczego się nie traci, nic się nie zmienia w moich ustawieniach. Przy każdej aktualizacji doceniam fakt, że lata temu w strukturze MorphOSa wydzielono SYS i MOSSYS. To cudowna cecha, która wyszła trochę niechcący (nawet była kiedyś uznawana za wadę), której mocno brakowało mi w AmigaOS 3. Chociaż wtedy to nie było aż takie istotne, bo i tak nie było aktualizacji. Ale gdyby teraz każda aktualizacja mieszała mi w SYS to nie byłbym zadowolony.
4
[#4] Re: Morphos TrzyDziewiętnacha wyszedł

@MDW, post #3

W sumie to chciałbym zobaczyć jak wygląda taki Twój system. Co uważasz za must have, co musiałeś doinstalować żeby odpowiednio działało itd, co brakuje a czego jest za dużo.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem