Komentowana treść: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
[#1] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
Warto zauważyć, że na 9 zgłoszonych programów 4 są z Polski, o ile dobrze policzyłem.
6
[#2] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@Krashan, post #1

Jeśli pisklak się namyśli, to będzie o jeden więcej.
2
[#3] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
Aż korci żeby pozmieniać wartości tych nagród na bardziej okrągłe: 128, 96 i 48. Chociaż wtedy pewnie korciłoby żeby zmienić na: 128, 64, 32.

A tak na serio - bardzo fajny konkurs. Chciałoby się więcej takich, albo żeby ten odbywał się cyklicznie. Z czasem może zgłaszałoby się więcej osób. Ja zawsze lubiłem przeglądać taki „drobniejszy” soft. Wiadomo, że świat AmigaOS od zawsze na tym polu miał sporo do zaoferowania.

Ostatnia aktualizacja: 06.10.2025 11:29:53 przez MDW
3
[#4] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@tukinem, post #2

O ile nie muszę pokazywać kodu to w sumie czemu nie. Tylko muszę gniotka dobrze przetestować.
4
[#5] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin
Ja się cieszę że wzrasta poziom konkursu, ostatnio dodane QoaPlay i MultiRename to jakościowe i przemyślane propozycje, które mają szansę na dłużej zostać na dyskach naszych Amig OK
1
[#6] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@vojo, post #5

Jeżeli chodzi o hurtową zmianę nazwę plików, to według mnie, na Amigę nie ma nic lepszego niż MultiRen.
[#7] Re: Amiga 40 Tools Jam 2025 - większe nagrody i dłuższy termin

@vojo, post #5

Serdecznie gratuluję wszystkim uczestnikom udziału w konkursie! Szczególnie naszym rodzimym.

Jeden z niewielu publikowanych przeze mnie programów użytkowych to Icon Action.

Programów użytkowych napisałem oczywiście znacznie więcej. Szczególnie utilki do modowania gier.

Z moich wieści, to aktualnie czekam na recenzję mojej pracy magisterskiej no i uczę się do obrony.

Pracuję codziennie nad różnymi Amigowymi rzeczami, jest wiele interesujących rezultatów.

Wstrzymuję się jeszcze z publikacją, choć część z nich jest już OK.

Mam pomysł na atrakcyjną pchełkę. Chciałbym wziąć udział w jednym z konkursów (na grę bądź program użytkowy na Amigę).

Pracowałem też przy grafice oraz moich zaległych projektach. Przy dozie szczęścia będą aktualizacje.

Ostatnia aktualizacja: 08.10.2025 14:46:56 przez Hexmage960
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem