[#1] Do właścicieli iBook A1133
Dzień dobry
Mam możliwość kupna tego ibook jest na nim 10.4.11 czy ta wersja miała blokadę icloud

Pozdrawiam
Piotr
[wyróżniony] [#2] Re: Do właścicieli iBook A1133

@Bilbo2, post #1

Hej. Mój egzemplarz nie miał żadnej blokady. Przyszedł z zainstalowanym MacOSem, ale wywaliłem od razu ten dysk i włożyłem SSD, a na nim zainstalowałem MOSa bez żadnych problemów.

Swego czasu miałem na nim dwa systemy, pisałem o tym na forum, ale ostatecznie wyrzuciłem MacOS bo i tak go nie używałem.

Ostatnia aktualizacja: 22.03.2026 21:54:00 przez Ponki1986
[#3] Re: Do właścicieli iBook A1133

@Ponki1986, post #2

Mam okazję kupić A1133 za niecałe 180 zł tylko zostaje problem zasilacza bo niema go
[#4] Re: Do właścicieli iBook A1133

@Bilbo2, post #3

Za słaby i tylko 32mb vramu.
[#5] Re: Do właścicieli iBook A1133

@Kwiatki, post #4

w dzisiejszych czasach jaka konfiguracja na MorphOS'a ..od od 2012 roku nie mam styczności z systemem wtedy chodził na iMac'u
[#6] Re: Do właścicieli iBook A1133

@Bilbo2, post #1

to jest wersja na której nie działa Goa3D(Warp3D)

takiego iBooka kupiłbym ale do OSX
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem