[#1] Radeon8500
Mam zamiar kupić pełnego Radeona 8500. Pójdzie z Pegazem? W specyfikacji do Morphos-a jest wymieniona wersja LE czyli bez drugiego RAMDAC-a. Problem jest w sterownikach czy o czymś nie wiem?
[#2] Re: Radeon8500

@Czajka, post #1

Na pewno pojdzie i to calkiem niezle :)

http://www.volny.cz/luky-amiga/Benchmarks.html
[#3] Re: Radeon8500

@Czajka, post #1

Odpowiem sam sobie Kupiłem Pegaza II G3/600 i z Radeonem 8500 full chodzi pięknie. Polecam!

[#4] Re: Radeon8500

@Czajka, post #3

O super.... to ja Cie na AM chcialem w Bład wprowadzic fajnie ze ktoś to potwiedził.....
[#5] Re: Radeon8500

@Czajka, post #1

A po co Radek 8500 w Pegazie? Jakieś programy potrzebują takiego kopa?
A 9200 by nie wystarczył? Pytam, bo sam jestem w trakcie kompletowania sprzętu do Pegaza II G3/600.
[#6] Re: Radeon8500

@Fazior, post #5

Już sobie idę. Wlaśnie przeczytałem to co sam napisałem przed sekundą. Wstyd mi
[#7] Re: Radeon8500

@Fazior, post #5

Raden 8500 został mi z peceta, w którym procek i płyta poszły z dymem. Skoro mam "lepsze' to po co mi 9200? Poza tym wszystko działa perfekt.
[#8] Re: Radeon8500

@Czajka, post #7

a jaka jest różnica między 8500 a 9200 ?
[#9] Re: Radeon8500

@Wójek Dobra Rada, post #8

Wójek Dobra Rada napisał(a):
> a jaka jest różnica między 8500 a 9200 ?

8500 trudno dostać i jest średnio 2x szybsza niż 9200? ;PPPp

--
I'm going down...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem