[#1] Tuner TV w Peg
Czy ktos ma moze tuner TV w Peg 1 ?

[#2] Re: Tuner TV w Peg

@Marcin, post #1

buuu, czy nikt nie instalowal tunera TV w Pegu ??
[#3] Re: Tuner TV w Peg

@Marcin, post #2

Podobno z tunerami tv sa duze problemy na Peg1 (na Peg2 ich juz nie ma), ale sam nie probowalem - jak chcesz sie dowiedziec cos wiecej na ten temat to polecam przejrzenie www.morphzone.org (tylko, ze jest on po angielsku), byl tam kiedys caly watek o tunerach TV.
[#4] Re: Tuner TV w Peg

@marcik, post #3

W p1 tunery dzialaly dpbrze jak miales karte graficzna na pci. Oczywiscie tylko te tunery ktore sa obslugiwane.
[#5] Re: Tuner TV w Peg

@kiero/mwi, post #4

Podobno to byla wina skopanej Articii. Wobec tego skoro w Pegasosie 2 juz jej nie ma to teoretycznie wewnetrzne tunery TV powinny chodzic (oczywiscie tylko niektore). Jednak jakos nie slychac zeby ktokolwiek podlaczyl cos takiego do Pegasosa 2.
[#6] Re: Tuner TV w Peg

@MDW, post #5

Ehh, widac, ze naprawde malo czytasz morphzone - klik ;)

[#7] Re: Tuner TV w Peg

@marcik, post #6

To prawda, że prawie nie zaglądam na obcojęzyczne forum. Zresztą na polskie też nie, bo ni ema po co. :) Wpadam tylko co jakiś czas żeby oblookać newsy i tyle. Ostatnio czasu nie mam zupełnie, bo prawie na 3 etaty jadę. :(

No ale bardzo sie cieszę, że tunerTV działa. Jakby tak jeszcze dało sie znaleźć sposób żeby w Pegasosie1 taki tuner zadziałał... :) Chociaż tak prawdę mówiąc to nie wiem czy bym z tego skorzystał. Ostatnio coraz częściej zaczynam się zastanawiać raczej nad kupnem dodatkowego telewizora niż tuneraTV. Bardzo często mam ochote coś tam pooglądać i jednocześnie porobić coś niezbyt zajmującego na komputerze. Nie widzę szans pogodzenia jednocześnie na ekranie "okna telewizorka" i okien programów, które potrzebuję. Przynajmniej w rozdzielczości (1280x960) i na monitorze (17 cali) których używam na codzień.
[#8] Re: Tuner TV w Peg

@MDW, post #7

...hmmm ale skromnie dodam, jesli bedzie mozliwosc takiego podgladu na systemie TV, to fajnie. Po co od razu mam wlaczac TV ??
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem