Z bylymi amigowcami to tak zawsze. Jakby cos ulepszyc )
Ja zamowilem pegII G4 i pewnie za pol roku tez bede go przetaktowywal.
Zycze szczescia i pozdrawiam
Nigdzie nie widzialem DIPswitcha, wiec wnisokuje, ze jest polutowany na stale, ale nie chce mi sie rozbrajac calego komputera, aby sprawdzic jeszcze raz.
a openfirmware nie ma takiej możliwości (coś na kształt zamiany taktowania w biosach na pc), a jesli nie ma to czy może się pojawić czy jest to niewykonalne
Jak to mój znajomy zwykł mówić ,nowy komputer szybki jest tylko przez miesiąc użytkowania a potem jest coraz wolniejszy i tak jest ze wszystkim zawsze chce się wiącej.Trzeba jednak patrzeć racjonalnie na swoje potrzeby a nie gonić za megahercami bo to nietędy droga.
.Pegaz G3 600 jest za wolny? To ja niewiem od paru miesięcy wisi moje zamówienie na kartę procesora do maka G3 900 Fx ale w chwili obecnej działam na G3 500 ze sprzątową akceleracją radeona środowiska gui i niewidzę potrzeby w tym momencie upgradowania procesory na szybszy poprostu sprzęt jak na tak potężnie zawansowany system X PANTHERA działa wystarczająco szybko i boję się jak szybko to działa na 2 gigahercowym G5!!!.Tak że na warunki świadka amigopodobnego G3 to rakieta tylko trzeba z tego umiejętnie korzystać i niedawać ponieść się głupocie mam na myśli głupotę 94% posiadaczy pc.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.