[#1] MorphOS dla APPC
Czy są jakieś realne widoki dla najnowszej pełnej,nawet płatnej wersji MorphOS dla Amigi klasycznej? ;)
[#2] Re: MorphOS dla APPC

@aMifan, post #1

Widoki są takie, że niestety prędzej piekło zamarznie niźli zobaczymy MorphOS dla Amig klasycznych z PPC. Powodów jest kilka, jednym z nich jest taki, że nie ma komu rozwijać systemu dla Amig klasycznych.

[#3] Re: MorphOS dla APPC

@grxmrx, post #2

:(
[#4] Re: MorphOS dla APPC

@aMifan, post #3

Jesli powstanie MOS na AmigePPC classic to bedzie uwstecznianie. Mam teraz Pegaza z G3 600 MHz i nie jest to szybka maszyna, a co dopiero PPC 603 220 MHz.....

[#5] Re: MorphOS dla APPC

@Marcin, post #4

Nie o to chodzi. Niektorym (np. mnie) wystarczy przedkosc 603p. Zreszta MOS Classic juz dawno istnieje. Daliby sobie "siana" i wypusciliby istniejaca juz wersje 1.3...
[#6] Re: MorphOS dla APPC

@Marcin, post #4

Wiesz,chodziło mi o wersję "przy okazji",a nie priorytetowej oczywiście :)
[#7] Re: MorphOS dla APPC

@Andrzej Drozd, post #5

Jaabyś w zeszłym roku przyjechal na spotkanie GGUA to byś nawet zobaczył MOS 1.4 na Classicu....
[#8] Re: MorphOS dla APPC

@Brodek, post #7

A Ty u Morgotha możesz sobie pooglądać MOSa 1.5 na Pegaza, i dobrze wiesz że "oglądanie" to nie jest to, co tygrysy lubią najbardziej ;)
Bo bardzo dużo w 1.5 jest-będzie ;) nieprawdaż? ;)
[#9] Re: MorphOS dla APPC

@Andrzej Drozd, post #5

Ostatni MOS classic w jakiej jest wersji?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem