[#1] Cyfrówki
Mam zamiar kupić jakiś aparat cyfrowy za rozsądną cenę. Pytanie czy wszystkie współpracują z PegazemII? Może ma ktoś jakieś propozycje.
Pozdrawiam.
[#2] Re: Cyfrówki

@Arbuz, post #1

Działają.
Sony DSC-P72 (i pewnie wszystkie inne z tej serii)
Olympus C740 ten na allego po 1200zł jest 10x zoom optyczny 3,5megowa matryca wysmienity aparat dla poczatkujacych ktorzy maja uze wymagania.

nie spotkalem sie zeby cos do tej pory nie dzialalo pod USB w Pegazie
[#3] Re: Cyfrówki

@Arbuz, post #1

Właśnie po to powstało to zestawienie, które każdy z Was może uaktualniać o swoje wrażenia i dzielić się wiedzą z innymi.
[#4] Re: Cyfrówki

@Brodek, post #2

Co do nie działania czegoś na USB to powiem tak że miałem podłączoną jakąś cyfrówkę ,,no name'' i zdjęć nie dało się przerzucić na Pega, poza tym mam drukarkę HP840c i jest tam USB i nie działa przez USB tylko przez standardowym wejściem.
Pozdrawiam
[#5] Re: Cyfrówki

@Arbuz, post #1

Teoretycznie każdy aparat rozpoznawany pod Win lub MacOS jako dysk wymienny - powinien działać. Często cyfrówki mają możliwość wyboru trybu pracy po podłączeniu do kompa - jako kamera lub dysk wymienny właśnie.

[#6] Re: Cyfrówki

@Arbuz, post #4

HP840C nie działa? A próbowałeś ja obsłużyć TurboPrintem. Mi np. HP5550 działa idealnie podłączona do Amigowego USB.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem