[#1] AmiGG
Od kilku dni uzywam wspanialy program - AmiGG. Niestety do teraz nie udalo mi sie odtworzyc dzwieku :(. Zgodnie z zaleceniami atorow programu skopiowalem potrzebne pliki do odpowiednich katalogow od play16 do openurl. Zaptaszkowalem odgrywanie za pomoca AHI, i wskazalem dzwieki z pelna sciezka dostepu, mam zainstalowane odpowiednie datatypes. Niestety nie dziala :(. Co moze byc tego przyczyna

[#2] Re: AmiGG

@Marcin, post #1

W ustawieniach dzwieku wcisnij "Wczytuj dzwieki uzywajac datatypes + wav-loadera"

[#3] Re: AmiGG

@adater, post #2

i....nic... Uruchamialem juz AmiGG w wersji 68k i tak samo...milczy :(

[#4] Re: AmiGG

@Marcin, post #3

W takim razie nie pozostaje nic innego, tylko zglosic sie do MiniQ

[#5] Re: AmiGG

@Marcin, post #1

Play16 wymagany jest tylko wtedy, gdy zaznaczysz opcje "odgrywaj dzwieki uzywajac zewnetrznego programu". Po zaznaczeniu tej opcji, musisz wskazac położenie play16 w gadzecie, ktory znajduje sie ponizej. (np. c:play16, w sytuacji gdy play16 masz w katalogu c: )

Odgrywanie dzwiekow za pomoca AHI i datatypes nie wymaga zainstalowanego play16 w systemie, ale z drugiej strony wymaga poprawnie dzialajacych datatypes (te z OS3.9 dzialaja bezproblemowo).
jesli masz problem z datatypami do dzwieku, to mozesz odgrywac dzwieki uzywajac opcji AHI + tylko wav_loader, ale wtedy Amigg akceptuje tylko wavy.
Jeśli nie uda Ci sie wydobyć dźwięku, to zapraszam z debug-logiem na priv.
[#6] Re: AmiGG

@MiniQ, post #5

Mam pytanie jak debug raport mam odrazu skierowac do pliku tekstowego ? Prosze o adres na ktory mam wyslac raport.

[#7] Re: AmiGG

@Marcin, post #6

Mam pytanie jak debug raport mam odrazu skierowac do pliku tekstowego?

uruchomić amigg z konsoli, z parametrami debug >partycja:plik.txt

Prosze o adres na ktory mam wyslac raport.

Adres znajduje się w archiwum, plik readme, na samym końcu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem