[#1] Divix Xvid DVD Philips 737 i texty
Kupiłem kilka dni temu okazyjnie odtwarzacz stacjonarny Philips 737. Działa naprawdę dobrze, a co ważniejsze działają wszystkie divix-y i xvid-y. Największym bólem jaki mam podczas odtwarzania divx-ów jest to że nie łyka standardowych napisów .txt tylko jakieś .srt i .smi. Czy jest jakiś program na mos-a który przerobi txt na w/w format?
Pozdrawiam
[#2] Re: Divix Xvid DVD Philips 737 i texty

@Arbuz, post #1

No to jak jest taki programik do przerabiania plików na Pegazie lub Ami czy nie?
[#3] Re: Divix Xvid DVD Philips 737 i texty

@Arbuz, post #2

subtitle studio
[#4] Re: Divix Xvid DVD Philips 737 i texty

@polo, post #3

Z tego co wiem to pod tâ nazwâ kryje sië soft pod windë. Czyżby był też na ami i pega?
[#5] Re: Divix Xvid DVD Philips 737 i texty

@Arbuz, post #4

Raczej nie ma. Mnie zastanawia jakim sposobem tacy ludzie wpadają do nas na forum i w ogóle na portal. Czyżby wpisywali w Google interesujące ich słowo i sprawdzali każdy link, który zobaczą?
[#6] Re: Divix Xvid DVD Philips 737 i texty

@mailman, post #5

Też mam takie odczucie :)
[#7] Re: programy do przeróbki divix na dvd

@Arbuz, post #2

K**** czy jets program i gdzie go znaleźdż do przeróbki divix na dvd mam troche filmów do przeróby
[#8] Re: programy do przeróbki divix na dvd

@kolo, post #7

Witam! Jest taki programik który umożliwia konwersję Divixa na DVD. nazywa się vsoDivxToDVD i zajmuje trochę ponad 2 MB. Jest świetny i robi konwersję w miarę szybko. (700 Mb przerabia w 2 godz. ) Jest tylko jedna wada.... nie można w nim dołączyć ścieżki .txt. Z innych znam DVDRIPa (w tym można dołączyć ścieżkę .txt). Ja z kolei szukam dobrego programu do Authoringu... Pozdrawiam!!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem