[#1] Test Pegasosa 2.
Wielu Amigowcow kupilo juz Pegasosa 2, moze ktos zechce zrobic "test" i napisze nt tej masznyny.

[#2] Re: Test Pegasosa 2.

@Cargo, post #1

Co by miało być w tym teście?
Może warto poczekać ze dwa tygodnie, aż wyjdzie MOS 1.5?

[#3] Re: Test Pegasosa 2.

@stony, post #2

Jejku, nie chodzi mi o walkowanie tematu kiedy wyjdzie MOS, chcialbym rzetelnej informacji od uzytkownika Pegaza 2. Moze nawet porownanie Pegaza 1 i Pegaza 2...

[#4] Re: Test Pegasosa 2.

@stony, post #2

Serio będzie za 2 tygodnie MOS 1.5? To by było za piękne. Mój Pegazik dwójeczka i Voodoo5 5500 czekają z niecierpliwością.
[#5] Re: Test Pegasosa 2.

@Arbuz, post #4

Oczywiście że będzie za dwa tygodnie. Tak jak dwa tygodnie temu.
[#6] Re: Test Pegasosa 2.

@MiniQ, post #5

Fajnie Wystarczyło napisać MAMY CIĘ.
[#7] Re: Test Pegasosa 2.

@Cargo, post #1

co bys chcial sie dowiedziec w takim tescie , znaczy czego on mam dotyczyc?

ilosci dzialajacego sprzetu, czy programow jakie kto uzywa?

[#8] Re: Test Pegasosa 2.

@Kwiatki, post #7

Ja chetnie przeczytal bym w jednym miejscu co z plyty pegasa nie mozna wykorzystac, co mozna i z jakim efektem.
Jaki nowy soft jest dostepny dla pegaza mozna poczytac na stronie, ale chetnie przczytal bym opinie o nim kogos kto mial okazje na nim pracowac.
Chetnie tez poczytal bym jak zachowuje sie soft pisany jeszcze dla motoroli.
[#9] Re: Test Pegasosa 2.

@Radoslaw, post #8

W dziale Sprzęt są aż dwie recenzje Pegasosa z MorphOS 1.4 (bez update do 1.4.2). Pegasos II to maszyna szybsza od tych opisywanych i uzupełniająca większość pojawiających się w "jedynce" braków.
[#10] Re: Test Pegasosa 2.

@mailman, post #9

Zdecydowanie nie zadawalaja mnie stwierdzenia "wiekszosc" wystepujacych brakow.
[#11] Re: Test Pegasosa 2.

@Radoslaw, post #10

No to niech będzie "mniejszość" ;)

Przeczytaj artykuły, a następnie spróbuj zapytać na forum czy to i owo jest poprawione, polepszone. Ktoś na pewno odpowie. Na razie nawet nie odpowiedziałeś na pytanie co konkretnie Cię interesuje.
[#12] Re: Test Pegasosa 2.

@Cargo, post #1

Pomysł jest bardzo dobry tylko że nie ma komu go zrealizować.
[#13] Re: Test Pegasosa 2.

@mailman, post #12

Ja moge zrealizowac. Tylko niech ktos mi kupi Peg2 a ja go dokladnie opisze i porownam z Peg1 ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem