[#1] Bourriquet - kolejna kompilacja
Nie wiem czy jest sens pisać w aktualnościach o każdej nowej kompilacji programu, który jest jeszcze w wersji rozwojowej więc pomyślałem że warto tutaj napisać.
Właśnie pojawiła się kolejna kompilacja swojskiego eMule. Lista zmian w archiwum, które można ściągnąć ze strony programu.

[#2] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@grxmrx, post #1

u mnie znow nie dziala.........
[#3] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@grxmrx, post #1

WOW, poprostu w poprównaniu z poprzednią wersją jest o niebo lepiej juz mi sie nie wiesza, łaczy sie z serwerami, wyszukuje, pliki tylko małe problemy ze ściaganie ale ogolnie duzy plus, w porównani z zpoprzednią wersja program dla mnie juz stał sie mozliwy do uzytkowania :D
Później go dokładnie przetestuje ale jesli nadal sie tak będzie rozwijał, to wróze mu dobra przyszłość

[#4] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Pawel, post #3

Odpala sie i...co zrobic dalej, moze jakis opis lopatologiczny ?
[#5] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Cargo, post #4

Prawy przycisk na jakiś serwer i pierwsza opcja z podręcznego menu - tym można spróbować się połączyć. Jeśli się nie uda z jednym to próbować z kolejnymi serwerami, aż do skutku. Następnie Przejśc do sekcji wyszukiwania, wpisać co chce się znaleźć, etc.

[#6] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Cargo, post #4

zaznaczasz serwerz którym sie chcesz łaczyc u mnie pierwszy lepszy działa,naciskasz connect potem naciskasz szukaj, wpisujesz czego ma szukać i ustawiasz ewentualnie pozostałę opcje, jak ustawisz naciskasz start i po chwili powinnny wysoczyć rezultaty szukania wybiersza co chcesz ściagnąć naciskasz download i powinno działać :)
To tyle ta w biegu :) generalnie obsługa jest prosta, jak sobei nie poradzisz t napisz to obrazkowo na maila Ci napisze :D

[#7] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Pawel, post #6

Dzieki za pomoc grxmrx i Pawlowi (kolejnosc alfabetyczna). Dziala...ale jakos nie bardzo chce sie sciagac.... :(
[#8] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Pawel, post #6

Obsluga faktycznie prosta, ale predkosc ...zadna od dwoch godzin probuje sciagnac chociaz male pliki, znalazlem kilka obrazkow i...ani drgnie :(
[#9] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Cargo, post #8

Właśnei te żto zauważyłem że działa fajnie ale prędkości, próbowałem na kilkunastu plikach ale alebo sie wogle nie ruszaja alebo ledwo co prą do przodu. Nie wiem czy to ma zawiązek z serwerm jakim sie łazcy czy poprostu program jeszcze w tej kwesti jest nie dokońca ukończony.

[#10] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Pawel, post #9

Ja nawet wylaczylem Voyagera, YAMa i AmiGG, zeby "Brygida" miala pelna moc lacza... i nadal nic. U mnie wogole nic nie sciaga :( mimo takich zabiegow.
[#11] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@Pawel, post #9

Pawel napisał(a):

> czy poprostu program jeszcze
> w tej kwesti jest nie dokońca ukończony.

Pisałem do autora w tej sprawie i faktycznie download jeszcze przez jakiś czas nie będzie działać .
[#12] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@DarQo, post #11

Pech... u mnie po uruchomieniu klienta Miami wariuje-rozlacza sie z siecia :( - zamraza stos tcp/ip.
[#13] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@DarQo, post #11

W takim razie czekam na następną wersje :)

[#14] Re: Bourriquet - kolejna kompilacja

@DarQo, post #11

Czy moglbys zagadac z autorem o funkcje download...bardzo bardzo by sie przydala
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem