[#1] AmiGG i dźwięki
Zapragnąłem, aby moje AmiGG wydawało z siebie dźwięki. Po wypróbowaniu chyba wszystkich możliwości konfiguracji jakie daje program, poddałem się.
Co może być przyczyną, że moja instalacja AmiGG milczy?

[#2] Re: AmiGG i dźwięki

@stony, post #1

U mnie podobnie..., ale z zewnętrznego programu działa:
run >nil: c:Play16 OUT=AHI VOL=32 MODE=196610

[#3] Re: AmiGG i dźwięki

@grxmrx, post #2

Dzięki, sprawdzę jak będę w domu.
[#4] Re: AmiGG i dźwięki

@grxmrx, post #2

OK, wreszcie zaczęło działać :D - bardzo dziękuję za pomoc.
[#5] Re: AmiGG i dźwięki

@stony, post #4

a tez masz tak, ze jak gra np. SongPlayer i AmiGG sie "odezwie" przez Play16 to przestaje grac muzyka?
[#6] Re: AmiGG i dźwićki

@quaint, post #5

Może przez to, że puszczasz dźwięk na ten sam kanał.
[#7] Re: AmiGG i dźwićki

@kmilota, post #6

a jak dac na inny? ile jest kanalow w mosie? i czy nie powinien on (mos) sam jakos rozdzielac dzwiekow miedzy kanalami zeby jeden program nie zabieral kanalu drugiemu?
[#8] Re: AmiGG i dźwięki

@quaint, post #7

Jaką masz wersje AHI i czy w programach korzystasz z trybów (ja korzystam) Unit 0... lub Music Unit?

Ja używam ahi.device 5.49 (2004-07-27).

[#9] Re: AmiGG i dźwięki

@grxmrx, post #8

mam 5.42 standardowa z mosa 1.4.2, a jak sprawdzic czy z jakich trybow korzystam?
[#10] Re: AmiGG i dźwięki

@quaint, post #9

Sprawdź w ustawieniach np. tego SongPlayera w zakładce Audio.

Zawsze możesz spróbować tej nowszej wersji AHI, na niej nie gryzą się kanały (wyjątkiem jest SongPlayer, który potrafi zawiesić/zamrozić system przy jednoczesnym włączeniu MPlayera).

[#11] Re: AmiGG i dźwięki

@grxmrx, post #10

a gdzie mozna znalezc ta nowsza wersje?
[#12] Re: AmiGG i dźwięki

@quaint, post #11

Stąd. Druga pozycja patrząc od dołu.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem