[#1] WarpDatatype
Panowie zainstalowałem sobie WarpDatatype na Pegazie. A ponieważ nie mam ich zarejestrowanych wyskakuje piękne okienko że minął termin ważności.
Pytanie:
Chcę te datatypy usunąć wogóle i zostaś przy standardowych co trzeba z systemu usunąć?
Pozdro
[#2] Re: WarpDatatype

@Arbuz, post #1

A koniecznie musisz mieć najnowsze? Zainstaluj jakąś starszą wersję, do wersji bodaj 44.6 czy cośtam (sorki, nie pamiętam dokładnie) były całkowicie free, i problem z pięknymi okienkami z głowy. BTW: u mnie (OS 3.5) takie okienko też się pojawiało, ale tylko przy WarpBMP.datatype, inne nie wykazywały takich objawów - taka ciekawostka.
[#3] Re: WarpDatatype

@Arbuz, post #1

Wykasuj z SYS:Classes/Datatypes wszystkie datatypy zaczynajace sie na "Warp".
A jak chcesz uzywac starszych darmowych WarpDT to ci podesle.
[#4] Re: WarpDatatype

@Andrzej Drozd, post #3

Jakbyś mógł to poproszę
[#5] Re: WarpDatatype

@Arbuz, post #1

Jeśli mógłbym zapytać - po co właściwie WarpDT na MorphOS-ie? Czy chodzi o jakieś datatypy, których nie ma z systemem czy też po prostu chęć używania innych? :)
Kiedyś słyszałem, że nie ma sensu używać innych niż te co są z MorphOS-em dodawane bowiem one są bezbłędnie idealne :)

[#6] Re: WarpDatatype

@grxmrx, post #5

Zastępowanie np png.datatype nie jest najlepszym pomysłem, bo może to rozwalić systemowe skórki itd.
[#7] Re: WarpDatatype

@Jacek Piszczek, post #6

Akurat skórki ładnie działały przy Warp Datatype pod MOS-a oczywiście.W każdym razie u mnie.
Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem