[#1] GPRS & Morphos
Mam Nokie (ewentualnie moge miec inny telefon) :) + kabel USB. Chcialem uruchomic na nim gprs na pegazie. Posejdon rozpoznaje kabel jako serialpl2303.device, a Nokia kwituje polaczenie komunikatem "nie ładuje", co jest standardowe (na windzie jest to samo). Miami nawet widzi modem, ale nie chce sie polaczyc (nie wybiera numeru). Czy mial ktos z tym stycznosc ?? Wiem ze Krashan demonstrowal na meetingu w Łodzi działanie gprs, ale akurat patrzylem w inna strone :)
[#2] Re: GPRS & Morphos

@nelson, post #1

jaki Model tej Nokii? czy kabel oryginalny?
[#3] Re: GPRS & Morphos

@Brodek, post #2

Nokia 6610, kabel oryginalny.
[#4] Re: GPRS & Morphos

@nelson, post #1

Mi owszem działa GPRS na MorphOS-ie, ale ja mam do swojego telefonu kabelek na port szeregowy i od tego bym zaczął. Po kabelku USB prawdopodobnie działać nie będzie.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem