[#1] hdd z amigi na mosie
hello! mam kilka pytan. w jaki sposob odczytac caly hdd 17gb na mosie? u mnie widzi tylko pierwsze 4gb dysku, wczesniej uzywalem go pod fast-ata na classicu w trybie split, caly jest w sfs.
druga sprawa to nowy ambient 1.41, nie chce sie uruchomic mowiac mi ze mam exec w wersji 50.58, a on chce 50.60 tylko skad go zdobyc?
[#2] Re: hdd z amigi na mosie

@DarQo, post #1

maż złą wersję Mosa - może 1.3 zamiast 1.4.2 - u mnie jest exec.library 50.60, a co do splita to się chyba nie da. w trybie split dysk jest dzielony na oddzielne dyski logiczne LUN1 LUN2 itp. Możliwe że dało by się napisać sterownik do montowania takich partycji ale z tym to tylko do Elboxu.
[#3] Re: hdd z amigi na mosie

@DarQo, post #1

Tryb split to wynalazek Elboxu i nie jest obsługiwany przez inne urządzenia niż Fast-ATA.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem