@MDW,
post #1
Odpisze tak "zbiorczo"...
Rozumiem, że nowe ATC poprostu mogę sobie odpuścić. No trudno. Tylko nie mam pojęcia jakim cudem mi ono chodziło przed rewolucją. Naprawdę chodziło. Używałem go i nie miałem problemów. Czasem jak się je zikonifikowało to potrafiło ześwirować. Ale później jak "odkryłem" i polubiłem to MOSowe chowanie okien to zrezygnowałem z ikonifikacji i już przestało mi to przeszkadzać.
Sprawa Miami vs Genesis... Bardzo chętnie bym zrezygnował z MiamiDX i przesiadł się na Genesis ale nie mogę. Genesis poprostu mi nie działa i już. Łączy się, wszystko jest ok, niby jest online, licznik bije ale sieci nie ma. Co ciekawe identycznie sytuacja wygląda jak podpinam modem do peceta. :) Poprostu nie ma sieci i już. Dlatego łączę się teraz z Amigi przy pomocy MiamiDX i potem podaję sieć pecetowi i Pegasosowi. Dziwna sprawa ale chyba nic się nie da zrobić. Spędziłem już 3 dni na windowsowej liście dyskusyjnej i do niczego nie doszliśmy. Nawet windows przeinstalowywałem na nowym dysku i nic nie dało. :) Poprostu nie działa i już. Zachowuje się dokładnie tak samo jak Genesis na mojej Amidze albo Pegasosie. Obala to mit, że "na pececie wszystko działa". ;)