[#1] Numer seryjny w programach Lite z SB.
Witam, Skompletowałem sobie programy z SB. Interesują mnie szczególnie programy IOSpirit. Niestety programy jak fx scan lite i vhi studio lite uruchamiają się dopiero po wpisaniu numeru seryjnego :( Zależy mi bardzo na potestowaniu tych programów, chciałbym ew. kupić oryginały w promocji 9.99 Euro, czasu mało do podjęcia decyzji, a programy lite nie moge uruchomic :( Niestety nie mam żadnego numeru rejestracyjnego, szukałem na płycie CD z MOSem i nic ... Czy jest jakiś numer ogólny ? Pomożecie ?? :)

[#2] Re: Numer seryjny w programach Lite z SB.

@noowy, post #1

Rejestracja SB zostala ztcw zawieszona na czas nieokreslony. Produkty IOSpirit raczej sie jednak juz w niej nie pojawia. Jakiekolwiek pytania prosze kierowac do Genesi.
[#3] Re: Numer seryjny w programach Lite z SB.

@jacaDcaps, post #2

Czy jest jakiś numer seryjny ogólny, który umożliwi mi uruchomienie programów o których mówiłem ?? Chcę tylko upewnić się czy warto rejesterować pełne wersje fxscana, vhi studio...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem