[#1] Frogger
Mógłby mi ktoś podesłać ikonkę z tooltypami do froggera? Chodzi mi tylko o dobrze skonfigurowanego froga(np. aby ładnie bezproblemowo czytał DVD).
Dlaczego jeśli mam uruchomiony film na Ambiencie nie mogę przejść na full screen. A jak uruchomię od razu w fullscreenie to nie ma ani przewijania ani żadnych innych funkcji?
Pozdrawiam.
[#2] Re: Frogger

@Arbuz, post #1

frogger nie czyta dvd - niestety... :(

[#3] Re: Frogger

@Kaczus, post #2

Czytać to czyta pokazujesz na plik na płycie i jedzie. Tylko nie dokońca obsługuje go jak MPlayer (
[#4] Re: Frogger

@Arbuz, post #3

Tak, tylko tyle, ze nie wszystkie formaty dzwieku obsluguje oraz nie obsluguje dvd jako plyty, tylko jako pliki. Trzeba by zdopingowac elfa, by pelna obsluge dvd dorobil :)

[#5] Re: Frogger

@Kaczus, post #4

Toteż mi o to chodziło. A co do elfa to podobno ma nową wersję froga. Może ktoś coś więcej o tym wie? Mam nadzieję że nowy frog pojawi się z 3 dni przed MOS1.5 czyli gdzieś za 2 tygodnie minus 3 dni
[#6] Re: Frogger

@Arbuz, post #5

ja tam froga nie mam ale widziałem screenshoty na MZ z nowego froggera (ze skórkami), tyle że tam ktoś napisał ze nowy frog raczej nie wyjdzie
[#7] Frogger raz jeszcze

@Arbuz, post #1

Frogger zaczął działać w miarę poprawnie ale wyszedł jeden problem. Mianowicie, że gdy uruchamiam film w trybie fullscreen to nie mogę z tym filmem zrobić ani przewijania ani zastopowania ani nawet co gorsza wyjścia przez esc. Poza tym na ami jeśli dobrze pamiętam to przejście z okienka na cały ekran było pod tab-em a teraz też nie działa.
Pomóżcie

Pozdrawiam
[#8] Re: Frogger raz jeszcze

@Arbuz, post #7

przejscie na caly ekran to jest F1, wyjscie ESC, stop oraz start Space, a przewijac mozna w jeden sposob na pelnym ekranie to po zastopowaniu i nacisniecia F(samo) a omijanie klatek to klawisze numeratyczne np. 1 to 10%, 2 to 20% i tak dalej, powiekszanie to + a pomniejszanie - jaz wtacanie do prawdziwej wielkosci to chyba F10 poczytaj na ten temat w guidzie tam wszystko pisze :D

[#9] Re: Frogger raz jeszcze

@Denver, post #8

Ale piszę właśnie że u mnie to nie działa w aden możliwy sposób. Może to wina Arexxa?
Pozdrawiam
[#10] Re: Frogger raz jeszcze

@Arbuz, post #9

Już wiem co było. Trzeba było skasować plik .prefs. I już wszystko działa.

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem