[#1] PIXload
Tak mnie zastanawia kilka rzeczy. Że jak chcę zainstalować ten prog to mi pokazuje żebym pokazał gdzie mam zaasygnować MUI(wg. mnie to dziwne gdyż podobno mam zintegrowane i nie wiem gdzie) A po drugie jak instaluję na piechotę to pokazuje (po instalacji)że mam nie tą wersję ,,RXMUI 40.xx is missing'' więc co mam zrobić?
Używam PIXLoad z MVP
Pozdro
i wesołego lania :D
[#2] Re: PIXload

@Arbuz, post #1

Mi się to udało zainstalować ale

ArexxRxsPro
zgłasza błąd następującej treści
Macro pixload:pixload
Error:Dymbol expected
line:6
i lipa
[#3] Re: PIXload

@Arbuz, post #1

Hmmm...Nowe wersje nie dzialaja zadobrze (lub wcale) takze na 68k. Jak chcesz to podesle v4.0
[#4] Re: PIXload

@Andrzej Drozd, post #3

Jak byś mógł to zapodaj

Dzięki wielkie

Marcin@bia.net.pl
[#5] Re: PIXload

@Goramo, post #4

Goramo - odpisz na mojego maila w sprawie IOSpirit (znowu na Twoją spam listę trafiłem? )
[#6] Re: PIXload

@Andrzej Drozd, post #3

Dla mnie też poproszę

Burzenin(małpa:).interia.pl
[#7] Re: PIXload

@Goramo, post #2

Największym problemem u mnie na Pegazie przy instalacji różnych programów jest to że w końcu nie wiem gdzie mam assygnować to nieszczęsne MUI. Bo Mui jest i w systemie i w MosSys.

Wesołego Lania Wody
[#8] Re: PIXload

@mailman, post #5

hehe bo ludzie wplacili i czekaja...
[#9] Re: PIXload

@noowy, post #8

Noowy no nie przesadzaj
[#10] Re: PIXload

@Goramo, post #9

nie przesadzam...bo nie mam z czym sprawdzic skanera :(
[#11] Re: PIXload

@noowy, post #10

A co ja mam z tym wspólnego że sobie skanera nie możesz sprawdzić
[#12] Re: PIXload

@noowy, post #10

Noowy daj spokój Goramo. Wszystko się wyjaśniło i on nic nie ma wspólnego z rejestracją/kupnem.
[#13] Re: PIXload

@mailman, post #12

Juz dawno sobie wyjasnilismy, spoko, pojdziemy na piwo bezalkoholowe :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem