[#1] AminetRadio
Mam dziwny problem z ANR v.3.0. Przy próbie wyjścia z programu okno programu nie znika, a zapotrzebowanie ANR na moc procesora wynosi 100%. Co może być przyczyną?
[#2] Re: AminetRadio

@stony, post #1

tez to mialem. winny jest ktorys z komponentow ktore wystepuja jako uaktualnienie ANR. zainstalowalem wersje oryginalna z archiwum i pomoglo.
[#3] Re: AminetRadio

@quaint, post #2

Niestety, problem jest dalej pomimo, że ściągnąłem z sieci pełne archiwum v.3.1. i wywaliłem wszystkie prefsy. Czy możesz podesłać mi swoją wersję programu?
[#4] Re: AminetRadio

@stony, post #1

Znalazłem i wyeliminowałem przyczynę problemu. Winny okazał się AmiGG Amp plugin, a w zasadzie jego zbyt niski priorytet (-15). Po przestawieniu na 0 (nie wiem czym to grozi :)) jest wszystko w porządku.

[#5] Re: AminetRadio

@stony, post #4

Jak masz włączony AMPplugin w AmiGG i odpalone ANR to wyłącz muzykę i uruchom AmigaAMP'a 2.13(14), co się u Ciebie teraz z systemem dzieje?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem